dimarts, 7 de febrer del 2012

MONTSERRAT Paret de la Codolosa "Último mohicano" i "Campions"


-->
Aquest dimarts tornem amb el Toni a la Codolosa per fer la via del último mohicano, que és de les últimes que queden per fer.

La via comença en el mateix lloc que l'Avi trepador i aprofitem els spits per assegurar-nos en el primer llarg.

El segon el comença el Toni, va pujant aprop del diedre per aprofitar alguna fissura i els forats, que no són massa bons, doncs al començar la tirada ja he recuperat la meitat de les peces. La via després ens adonem que va més per la placa doncs veiem un burí, que juntament amb un plom és l'equipament fixe de la tirada.

El tercer llarg va al peu d'un diedre molt bonic, abans d'entrar al diedre es troben un parell de burins, el segon amb un cordino, d'algú que ha baixat. Per sobre hi ha una fissura perfecta per fotre un bon clau, però com ja no tenim el costum de portar-ne li foto un parell de fissurers, dels que no me'n fio gaire, un pel més amunt aconsegueixo posar l'alien vermell que em dona molta seguretat i amunt, de sobte apareix un nou burí i un clau  més amunt, un tram molt bonic fins la reunió de la tribu.

Una via de les que et deixen plenament satisfet.

 El company arribant a R1

 El Toni encetant L2

 L2, senyalant al burí

 L3

 L3

-->
 El Toni arribant a R3

Com encara tenim una mica de temps anem a la via dels Campions de l'amic Baraldés, que el Toni no ha fet i que està força bé.

 L1 de la Campions

  L1

 L2,  el tram més bonic de la via

En L3

Fotocim

5 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Pel que m'ha comentat el Toni, el último mohicano és moñt interessant i exposada...vau aprofitar prou el temps i la temperatura de la millor d'aquests dies no?

Gatsaule ha dit...

Mingo, t'hauràs de fer mirar aquesta addicció a la Codolosa.... Sembla que t'han agradat aquestes vies, dues de les poques que no he fet. La del darrer mohawk te bona pinta!

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo,
Una tarda ben aprofitada.
La 1a. R del Ultimo Mohicano està uns 10m a l'esquerra de la del Avi trepador i te uns primers passos molt verticals.
La darrera tirada es molt fineta!! i la R3 original està uns 10 metres més amunt del lloc a on la vareu fer vosaltres.

Salut i a tibar

Lo Gall ha dit...

Hola amic meu. Ja veig que a tu tan se t'en fot lo fred (no com alguns)i cuidadin amb los sarcasmes que et va el carru pel pedregar. Salut

Mingo ha dit...

Jaume la via està molt bé de les que has d'apretar però de coco.

Joan el Mohawk, són de les que a tu t'agraden. Ara que ja ho hem fet tot doncs ja no hi anirem tan, a l'hivern és dels llocs més agraïts de Montserrat.
Salut

Joan vam fer el último mohicano, no l'avi trepador, però l'inici de l'avi és comú. La R de l'avi et queda amunt a la dreta. La R3 del Mohicano suposavem que no tenia ràpel, i volíem fer un altra via, a més el tram que dius que ens faltava no se li veia cap interès

Eiii SErgi que aviat tornarà el bon solet i el dia ja s'està fent més llarg a veure si quedem alguna tarda. Una abraçada