dimarts, 21 de febrer del 2012

MONTSERRAT Collbató "via mal pas" i La Codolosa "via any de traspàs"


-->
Avui dimarts anem amb en Toni a fer la via Mal pas a Collbató, que jo no he fet, sempre m'havia semblat que la roca del segon llarg no era massa bona. Començo per un muret molt vertical que deseguida tomba fins la primera reunió. El segon llarg el fem tots dos de primer, el primer 6a, no l'acabo de veure i faig un Ao, la resta surt bé, el llarg el trobo força físic, però molt bonic i la roca, malgrat l'aparença està força bé.
Com encara ens queda una mica de temps, anem ràpid cap a la Codolosa per fer la via any de traspas, quan som al peu tenim la impressió que la via no valdrà massa la pena, però no està gens malament, una entrada molt fina i després un mur molt bonic. El segon llarg surt amb tendència a la dreta per anar a buscar un mur força interessant, llàstima que sigui curt. Una via que per completar no està gens malament.

 L1 de la via Mal pas

 El Toni iniciant L2

 L2



 El Toni finalitzant la via any de traspàs

Fotocim

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Una tarda ben aprofitada! el segon llarg de la Mal Pas és molt bo, cal tibar-hi de valent.

joan asin ha dit...

Carai no heu trigat gaire a fer la via l'any de traspàs, te passos força bons, llàstima que siguin curts i les dues feixa que trenquen la continuïtat. Enhorabona

Daniel Riera ha dit...

Quines enveja tinc unes ganes de fer una via llarga!!