diumenge, 6 de març del 2011

MONTSERRAT Plantació Serrat del Punxó "Esperó de la Martina" i LB als estalvis del Porró

Aquest diumenge sembla que hem coincidit força Bloggers a la Plantació sense saber-ho, tot i que nosaltres ho hem sabut després. Amb el dia que fa avui no m'estranya
Ens trobem amb el Josep A, tot i que a última hora s'apunta la Montse, i els tres enfilem cap al Serrat del Punxó, per fer l'esperó de la Martina. Tot i que hem llegit al blog del Jaume que l'aproximació és selvàtica, res a veure amb el que vam patir el cap de setmana passat a Collegats. Què bé a l'arribar li toca el solet i la pedra fa molt bona pinta així que amunt, la primera tirada està molt bé, únicament tens un passet de V+, on cal donar un copet de gas. El segon llarg és curt i la pedra no fa massa bona pinta, com diu el meu amic Sergi, cal dir-li coses boniques perquè no es trenqui.


Plantació

L1 de l'esperó de la Martina
Arribant a la primera reunió

Segon llarg

R1

Cim del Serrat del Punxó

La idea era d'anar a la Mamelleta, però ens fa una certa mandra, doncs volem dinar a casa; veiem una via al estalvis del Porró, que no ens surt a la guia, però fa pinta de portar el segell Masó. L'inici està d'allò més be, una plataforma amb pedres perquè no s'enfanguin els peus de gat. La via té un inici amb tres bolts seguits,  no ho he trobat massa difícil V- i després un tram molt fàcil fins on la paret es posa més vertical,  V-. Té un sol llarg i sabem que es diu Laura Batalla, perquè un company de blog ens ho ha xivat.

Els estalvis, la via va per la part més a la dreta, en la foto no es veu

L1 de la Laura Batalla

L1

La ressenya es pot trobar a l'Onaclimb

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo, aquest diumenge hi érem gairebé tots, però escampats!! per cert aquest peu de via tan maco i empedrat va ser obra meva, que el dia que la vàrem fer, la Laura Batalla, tot era moll i el terra també amb el que varem fer aquest empedrat per poder començar amb els gats eixuts, aquell dia el primer llarg éra xop i a mí no em va semblar tan fàcil en aquelles condicions!

Mingo ha dit...

Jaume això és com la fòrmula 1 amb sec corrent molt més que amb mullat. L'empedrat de luxe.
Avui he vist la ressenya de la LB a l'Onaclimb i encara li posen menys graduació, IV+ a baix i V- els passets de dalt.
A veure si algun dia puc venir amb vosaltres que ja m'ha dit en Joan que l'has portat a un lloc molt xulo de Sant Llorenç.

Gatsaule ha dit...

Mingo, quina llàstima veure'ns i no saber qui érem.... No ens vas fer cap foto?