dimarts, 31 de gener del 2012

MONTSERRAT Paret de Codolosa "via esperó blocaire i la dels indignats"


-->
Tot i que mig vam quedar amb el Toni per escalar a la tarde, amb el dia que està fent hem fot molta mandra, però en Toni em diu que a Montserrat fa sol, jo no m'ho acabo de creure, però al final una mica de raó si tenia.

Ens trobem a la Codolosa, que en dies com avui, és un dels llocs agraïts de Montserrat. Crec que d'aquesta modesta paret ja s'ha tret tot el seu suc. Anem a l'espero Blocaire que juntament amb l'último mohicano són les que em falten.

Tot i que a mi m'agrada començar les vies, avui preferiria fer la segona tirada perquè sembla que és la millor de les tres. Però com en Toni ja l'ha fet em diu que ell havia començat la via. Així que per no fer-li repetir tirades de primer, començo el primer llarg, que es força senzill, només cal anar amb compte amb la pedra.

El segon llarg es veu bonic i amb bona roca, quan arriba el company recorda que era el segon llarg que havia anat de 1er, abans que es repensi me'n vaig, El llarg sense ser un gran llarg és el millor un muret que el graduen de V+.

L'últim llarg, bastant cutre, el fa el Toni, això és un amic.



Com encara queda estona anem a la via dels Indignats que el Toni no coneix, aquí fem la torna, escalant el company els dos últims llargs què són molt macos. La veritat és que tal com ara ha deixat la via el company Asin, està molt millor. Marxem sense saber quan podrem tornar a tocar una paret, com ha de fer tan fred.

 Primer llarg de l'espero blocaire

Després del muret del 2on llarg

 El Toni en la tirada més antipàtica de la via

 El Toni arribant a la R1 dels Indignats

 El Toni encetant L2

 Fotocim

8 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Mingo! aquest cap de setmana a escalar amb guants i gorro de llana!! em sembla però que ni a la Codolosa s'hi podrà esgarrapar!
Feu cara de fret al cim.

Lo Gall ha dit...

Ei Professore. Pensaba que havies hibernat com los osos. M'agrada que posis fotocim , aixo es de bon GALL. Salut

joan asin ha dit...

Feu cara de fred, je,je dimecres ens vam quedar amb les ganes d'escalar amb l'Antoni...

Antoni Aymami ha dit...

Quina parella de despentinats amb ulleres, de fred en varem passar menys del que ens pensàvem, aquesta setmana ja em fet els deures, dissabte si mes no sortirem a veure que pesquem. La via indignats en va agradar força, el equipament es, al meu entendre, molt correcta una vegada mes vam dur de passeig aliens i altres estris sense fer-los servir; tal com estan ara distribuïdes les reunions es una via molt equilibrada.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo,
A la Codolosa encara hi queda suc !! aquest dissabte vaig descobrir una via equipada amb parabolts a l'agulla de la Balconada, a on els Masó també n'hi tenen una que va per l'aresta, i jo estic mirant unes línies prometedores en aquesta part alta, je je je.

Salut i a tibar

Gatsaule ha dit...

Mingo, aquest cap de setmana toca agafar els piolets i buscar algun lloc proper, avui al migdia estem a -6ºC a Berga....

No puc evitar de dir-te que he quedat impressionat per la darrera foto!

JAUME ORS ha dit...

dons si ... la codolosa és una paret mol agraïda ara al´hivern !!! Abraçades

Llorenç ha dit...

Aprofitant fins al darrer raig de llum1 i quines cares de fred! la Indignats que la vam fer aquest cap de setmana...no se com estava abans, però ara estan ben repartits els llargs, i pel que fa a l'equipament, el just i cnecesari, ni més ni menys....