dimecres, 23 de febrer del 2011

NOVA VIA A LA FORMIGUERA

Ja fa dies els companys de Lleida em van enviar aquesta ressenya d'una via que van obrir. Bé al final van ser dues vies les que van obrir, tot i que no era la intenció. Però als comentaris si volen ja ho explicaran.
Aprofito per passar un altra via que ells comenten: la Oscar. Que va ser oberta a principis del 70 pel Jordi Mayor, J. Godoy, M.A. Blasco i M. Rodriguez. La ressenya escanejada pertany a la guia d'escalades (Sant Llorenç de Montgai, Camarasa, Sta Linya i Terradets Regina) que mai es  publicà. Fou confeccionada pels escaladors de Lleida, Jordi Vidal i Joan Enric Farreny; va ser guanyadora del premi Sant Bernat de l'any 1976 si la memòria no em falla



6 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Molt bona informació Mingo! en saps el grau obligat?

Mingo ha dit...

NO ho sé Jaume, però ja els preguntaré.

Lai ha dit...

Mira que bé! una més per x fer, i combinar amb altres escalades. :)
No sembla gaire obligada, la de perot i mandinga, el llarg de 6c+ són 35m i diu q cal dur 16 cintes. Suposo q serà la tirada amb més assegurances, i surt a dos metres i poc entre xapa i xapa.
Gràcies x la info.

Laia

Gatsaule ha dit...

Una informació interessant, tenen bon aspecte! Gràcies, Mingo!

Anònim ha dit...

Hola Mingo, el llar de 6c+ de la Perot i Mandinga esta confirmat segur que quant passi mes gen quedarà de 6c s'ha d'escalar, obligat deu ser 6a/6b como molt. Els segurs no estan massa a prop encara que pot semblar per la quantitat de cintes que fan falta, el artifo de l'Oscar es pot apurar en lliure a quedat també de 6c/6c+.
espero que os ha quedat clar els dubtes, la roca es bona però hi queda encara una mica de terra i molsa i alguna pedreta pot caure també.
fins aviat.
Tenim lo de Bussa pendent.
Nico.

lux ha dit...

Gracies Mingo! sempre va bé coneixer vies per aquesta zona!

Salutacions!!