dimarts, 8 de febrer del 2011

MONTSERRAT CODOLOSA "Full equip i el Balcó"

Avui a més del Jordi s'ha apuntat el Sergi, tres de Lleida, quin perill. Matisem-ho el perill són ells dos,que no callen mai; ara que aburrir-nos res de res.
Últimament ens hem tret l'abonament de la Codolosa i els proposo fer la Full Equip, i després fer la via que va obrir en Joan Baraldés a la part de dalt.
La full equip la comença, el Jordi, i no li ho discutirem perquè tan en Sergi com jo vam anar al mateix cole de capellans i ens van dir que sempre s'havia de tenir un respecte a la gent gran, i sobretot, al que va ser un model per a molts escaladors. La segona tirada li toca al Sergi que la treu amb un excel·lent com si sempre hagués escalat aquest codolets de Montserrat.
Ara em toca a mi, la primera tirada del Balcó de la Codolosa té un passet de V i després fàcil. Coneixent al Joan no acabo d'entendre el primer bolt perquè no està un pam més avall, que el puguis xapar abans de fer el pas i no xapar-lo a mig pas o quan ja l'has fet. La roca és molt bona i malgrat només tenir dos bolts el llarg, en cap moment et sents incòmode. El següent llarg, surt en lliure, fins el segon bolt, allí hem plantat l'estrep si no és difícil arribar a les preses bones, el tram que continua està graduat de V+, però no caigueu, és possible que arribéssiu a terra, el tercer bolt està massa alt. Llàstima que sigui curt, perquè la tirada és molt maca.
Avui baixem avall, no com l'altre dia que vam tirar amunt i vam tardar 1h 30m fins al cotxe. Arribem fosc i en Jordi ens diu que li han fotut la cartera, evidentment la troba. Mira que fa anys que el conec i encara no sé quan parla en serio.

En Jordi en el primer llarg de la Full 

En Sergi en el primer llarg 

 L2

 Que guapossssss

 L2 de la Balconada

L2

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Vau anar a la tarda? si que vau aprofitar el temps! la Full equip és maquíssima, la del Balcó encara no l'he fet, hi haurem d'anar.

joan asin ha dit...

Mingo, totalment d'acord amb el que dius de les assegurances de la via del balcó, estan per a no caure.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo i Joan,
Ja veig que em vaig equivocar al calcular les distancies dels bolts. Hi hauré de tornar i rectificar-ho, no vull pas que ningú prengui mal per no haver assegurat bé la via.
Gràcies per la vostra opinió
Salut i a tibar

Mingo ha dit...

Si Jaume a les 4 començavem.

Joan B ja ho faràs ara cuida't