divendres, 25 de febrer del 2011

MONTSERRAT Faraó de baix dreta "aresta Escofi" en solitari

Fa quinze dies estava al mateix lloc, però m'havia deixat l'amic silenciós, avui el porto a la motxilla , però no estic tan motivat, suposo que el constipat que arrossego i té bastant a veure. Més carregat del compte enfilo el camí que va al Faraó i quan aquest arriba al torrent cal desviar-se a la dreta per sobre d'una roca.
Fa dies que no trec l'amic a passejar i procuro fer el ritual de sempre. M'enfilo per una placa fàcil i ben equipada (IV), coi a l'alçada del 2on seguro ja no corre, que passa? M'adono que s'ha enganxat en un merlet. Continuo i sense entrebancs arribo a la R, veig el final de la via aprop i em decideixo a empalmar la tirada que deu de tenir uns 15 metres, preciosa, molt vertical i amb molt bona presa, llàstima que no sigui més llarga. Com és d'hora em decideixo per un altra via, em sembla que al llibre de Montserrat Sud la posa com la 5 que després he combinat amb la 14, les dues ressenyades com V, hiperequipades, imagino que per la gent que comença. Cal dir que la via 14 és força espectacular doncs fas un desplom que només és V, i està força bé. Fa una tarda molt guapa, sort que no hi ha ningú pels voltants, doncs quan estic relaxat em poso a cantar lletres més pròpies d'adolescents que de persones de la meva edat.

Faraó de baix, part dreta. La via de l'esquerra: aresta Escofi 

Primer llarg 

Segon llarg 

Crec que és el Roc de Sant Miquel 


5 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Jo ara fa temps que no el trec a passejar, a l'amic silenciós, ho hauré de fer aviat abans no s'enyori! No deixa de tenir el seu punt agradable, també....

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo,
A veure si em recupero aviat i puc substituir al teu amic silencios.
La segona tirada de l'aresta escofi la vaig trobar preciosa.
Salut i a tibar

Mingo ha dit...

Tens raó Joan tot i que l'amic és silenciós a mi m'agrada de tan en tan treure'l a passejar.

Joan B espero que t'estiguis recuperant be. A reveure, aviat

Llorenç ha dit...

veig que les boes costums no es perden! anims amb el retorn! je je je! un bon racó, tranquil per disfrutar!

rejondo ha dit...

Hola Mingo!
Que tal, soc el Xavi, ...m´agrada molt mirar el teu blog per veure quines vies fas i aixi em posso deures verticals per fer.
Gracies per les piades que fas, avore si ens trobem algún dia per les pareds d´aquí o d´alla!
Salutacions fanátiques!