diumenge, 4 de març del 2012

MONTSERRAT Contrafort del Dumbo "via llimac groc"


-->
Fa dies que havia d'haver fet aquesta piada però no en tenia gens de ganes. Quan et lesiones et poses de mala lluna però sempre hi ha un termini; però quan tens dolors propis del temps que fa que ja rondes per aquí, i no saps mai com evolucionaran, ni si podràs conviure amb ells, aleshores tot es fa difícil. Per sort després de 8 dies ja camino sense massa molèsties i això em fa recuperar els ànims i també les ganes d'anar omplint aquest dietari amb les experiències viscudes en un terreny de joc on ens trobem tan a gust.
La sortida que hem fet el diumenge dia 4 la vam fer per Agulles la nostra intenció era anar al Setrill, però ens vam trobar just davant del contrafort del Dumbo i allí escalem una via que jo ja havia fet, la del llimac groc, que està equipada amb parabolts i no té massa dificultat. Com portem el llibre d'Agulles, que pesa tant, ens n'anem a l'agulla Manolito Garcia, per escalar una via de l'autor de l'esmentat llibre i per les referències que dona no aconseguim trobar-la. Així que marxem a passejar una estona i cap a casa.
Aprofitarem els minuts com si fossin  els darrers

 L1


 L2


3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Mingo, ja tornes a estar lesionat? Què t'ha passat? No em diguis que t'han caigut alguns anys al damunt així de cop.....

Jaumegrimp ha dit...

Llàstima no trobar l'altra via, però un dia relaxat també va be de tan en tan no? A l'esquerra de la LLimac groc n'hi ha dues del Remi, les has fet?

Mingo ha dit...

Joan no estic lesionat, son mals al maluc més relacionats amb l'edat i la meva naturalesa, però espero que marxin aviat i tingui una bona pròrroga.

Jaume, volíem fer la Bon voyage. la via del Remi ja l'he feta i tot i que la marca fàcil de dificultat la pedra i les assegurances no estaven massa bé, cal tirar de magí.