dimecres, 6 de juliol del 2011

MONTSERRAT La Talaia de la Sardana i la Miranda de St Benet


-->
Ja fa temps que ens coneixem físicament amb el Jaume, però mai havíem escalat plegats. Avui dimecres, quedem a Monistrol, i sembla una trobada de Bloggers perquè al poc apareix en Joan G.. Coi l'últim cop que vam escalar plegats ens vam trobar per casualitat a la zona d'Agulles. Mentre xarrem arriben les nostres parelles, la Lu ,que només coneixia pels intercanvis de comentaris dels nostres blogs, i en Jaume.
En Joan se'n va amb la més guapa, a la Pedra Esparreguera, nosaltres caminem una mica més, fins la zona de l'Albarda, ens posem a la Talaia de la Sardana, per escalar una via dels Masó. Comença en Jaume un muret que li marquen V+, crec que li posen perquè en aquest punt la roca te una mica de verdet, després d'una fàcil rampa et trobes un bonyet de 6a que surt bé. La segona tirada coincidim amb en Jaume que és la més maca un muret de V, ben equipat, llàstima que sigui tot tan curt. La via no està malament, però no per anar-hi expressament.
La via es diu Francesc Rubio i la ressenya la trobareu a Onaclimb  (18. Albarda)

 Talaia de la Sardana

 En Jaume a l'inici

-->
Acabant la via

Com quedem amb ganes en Jaume em comenta de fer l'aresta violí a la Miranda de Sant Benet, així que baixem pel bonic camí que condueix al Pla dels Ocells, mentre va entrant una boira espesa arribem a peu de via. Comença en Jaume, no recordava que fos tan bonica aquesta tirada. Continuo per una placa més fàcil i finalment el bonic muret final. Entretant ha quedat un dia preciós la boira als nostres peus i els Gorros amb les últimes llums del dia.
Com és tard i no podem seure al banc del sinofós, baixem castigant les articulacions, però molt content d'haver viscut una tarda tan maca i ben aprofitada amb en Jaume.
La ressenya a Onaclimb

 L1 Aresta Violí
 Arribant a R2

 En el bonic últim llarg






-->

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo, quina rapidesa en publicar!! em sap greu però encara no t'he pogut passar les fotos, però ahir varem arribar molt tard i avui estic treballant fins demà...demà miraré de pasar-te les fotos.
Va estar molt bé la trobada, a veure si repetim.
El dia amb la boira i l'esboirada final va ser molt fotogènic.

Gatsaule ha dit...

Mingo, totalment d'acord en que la Lu és molt més guapa que el Jaume....

L'aresta del Violí també em va agradar molt, una bona idea per acabar d'omplir la tarda!

Joan Baraldes ha dit...

Nosaltres baixant dels Gorros varem passar per sota de l'aresta del violí perquè volia veure a on comença la Badalona de la Panxa del Bisbe que ha estat restaurada. ( no en vaig saber trobar l'inici) A les 9 aproximadament i no us varem veure.
A veure si fem la trobada que proposa el Joan Asin

JOVI ha dit...

Hola Mingus, no sé si en aquesta ocasió sabré fer que surti el comentari, perquè cada cop que ho intento acaba ficant-me problemes..
Espero poder oferir-me per a sortir més endavant, però ara per ara no ho tinc fàcil. Una abraçada.

JOVI