dissabte, 2 de juliol del 2011

ALT URGELL Paret de la Primavera "Baga total"


Aquesta via és de matinal ara a l'estiu, no feu com nosaltres que vam entrar a les 11 del matí i les tres últimes tirades, que es veien molt guapes, ens va ser impossible per la calor que feia, sobre la una has de sortir de la paret, perquè és quan comença a tocar el sol.
La via tot i que des de baix no fa pinta de massa maca, a mi em va agradar força, una via molt ben trobada, llàstima del nostre final perquè la roca tenia un aspecte magnífic. Sempre costa deixar una via i més quan et trobes a gust escalant, però no marxem decebuts perquè escalar en aquestes condicions és molt complicat.

El company en la cinquena tirada, tot i que les 3 primeres les vam ensamblar

El company en el bonic 6 llarg
 
 Sitè llarg, molt disfruton

 El company en el 10 llarg, un diedre de col.locar-se be

 En el mateix llarg

 Foto d'interès geològic

9 comentaris:

Llorenç ha dit...

Llestima de pillar als darrers llargs! prenc nota per quan anem a fer-la! per aquestes parets ...quan fa sol...apreta!!!

lux ha dit...

Mingo!
ja et veig en marxa altre cop!
bé!!

mmm.. gràcies pels consells, que sembla un bon objectiu proper per no tenir masses problemes i disfrutar de l'escalada...no?

sembla ideal per passejar la meva bronquitis aquest finde.. heheheh

a seguir!

joan asin ha dit...

Ei Mingo, no et perdís els darrers llargs val la pena, sobre tot l'últim la cirareta del pastís.Llàstima de la calor. Records

Gatsaule ha dit...

Almenys vau fer una bona pila de tirades.... I com ho vau fer per escaquejar els tres darrers?

Mingo ha dit...

LLorenç ja li ho vaig comentar a la Lu, que la vaig conéixer ahir. Per tenir garanties d'escalar la part final a l'ombra, cal entrar sobre les 8 o 9 màxim.

Lu, cuida't.

Joan A. si ja es veien maques però amb la torradera que queia, era complicat.

Epp Joan G, resseguint el peu de paret fins arribar dalt de tot, ja t'ho vaig explicar ahir.

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo, quan hi vagi ho tindré prou en comte!! que no m'agrada fondre'm! una via molt ben trobada i que haig d'acabar, la darrera vegada no vam tenir en compte el que apuntava el Xavi de que en cas de pluja els dies abans millor no anar-hi.

Gatsaule ha dit...

Jaume, com ho fas per saber que plourà? Perquè això d'anar alerta els dies abans de ploure és complexe...

Mingo, ets un bocamoll, que no sabies que la trobada d'ahir amb tu era d'amagat? He, he, després també ens vam trobar amb l'Asin...., semblava allò de la trobada a la tercera fase.....

valeracor ha dit...

Hola!Q tal?
Mira somos unos chicos de Cuenca que estamos pensando en subir a hacer esta vía en un par de semanas. Te he leído que la abandonasteis a falta de tres largos. Me podrías decir los posibles escapes que tiene la vía?(es que será la primera vez que subamos tantos metros)
Muchas gracias y un saludo!

Anònim ha dit...

Nosaltres varem fer-la ahir. Pare (57) i fill (16). És un festival de ponts de roca, però equipats amb els cordinos originals. El recorregut és força maco. Vàrem arribar al darrer llarg massa cansats i decidirem evitar-lo vorejant per l'esquerra en dos llargs en roca molt trencadissa.