dissabte, 21 de febrer del 2009

MONTSERRAT Paret de la Codolosa "vies Tribu i Full equip"


-->
“A quien madruga Dios ayuda” això és el que em deia la meva mare quan era petit i no m'alçava del llit. Avui la cosa no anat com el refrany, hem anat d'horeta cap a la zona del Monestir, 1ºC i el dia tapadot i tot humit de la boira. No sabem massa el que fer , si marxar cap a casa o provar a un altra zona, finalment anem cap a un dels llocs més calorosos de Montserrat, la Codolosa. Quan arribem i fot fresqueta, 3ºC, malgrat tot, anem a una via que em va recomanar en Jaume Grimp, la full equip. No tenim ressenya, però em sembla que té una tirada de IV i la segona V+/6a. A l'arribar, hi ha 6 persones per fer la via així que ens posem a la via del costat, la Tribu.
La primera tirada, petits murets de IV/IV+ alternats amb rampetes fàcils. Tot i fer repòs quasi tota la setmana, em fot mal la tendinitis del colze; això de les tendinitis no ho he acabat d'entendre mai, fent una mica d'exercici a vegades passa abans. Mirant el desplom que tinc davant m'agafen tots els mals. Arriba el company, i li deixo l'estrep per si de cas, no el fa servir el pas és molt dur, s'ha d'escalar per què les assegurances no et permeten fer Ao. A l'arribar a casa he vist que li marquen 6b+ atlètic, gairebé ha sortit, ha faltat power. Segurament tornarem per què ens ha quedat el cuquet de treure'l net. La continuació molt maca, suposo que deu de ser V, però anava bastant petat.
Ens queda una última tirada curteta, una sortideta difícil i després més fàcil, 6a/V. Un parell de ràpels i a peu de via. Entretant el dia s'ha aclarit, en fi el refrany. Com és d'hora ens posem a la full equip, la primera tirada murets alternats amb zones més fàcils, semblant a l'anterior. La segona tirada guapisima, una sortida preciosa que li marquen 6a, després més fàcil V, i un altre passet tonto a la part de dalt li marquen V+, mentre anem pujant sentim Boney M del bareto de baix, recordo que hi ha un cartell que diu que anem pels camins, que siguem silenciosos per no molestar a les criatures del bosc.....
Un parell de ràpels més i cap a casa.
En Josep A. negociant el desplom del segon llarg(Tribu)


El company acabant la via de la Tribu


Primer llarg de la full equip


El col.lega disfrutant del segon llarg


La ressenya la podeu trovar a la web de la tribu (Codolosa)

9 comentaris:

Raquel ha dit...

I sarna con gusto no pica... eh!! Cullins, quina rasca!!!
I... cuida't la tendinitis!!!

Joan Baraldes ha dit...

No pares Mingo,

A mi també em va agradar més la Full equip que la tribu.

salut i a tibar

Lluís Nadal ha dit...

Molt bona activitat! A mi, de la Full Equip, en el segon llarg, em va semblar a l'inrevés, V+ el primer ressalt i 6a el segon, però em va encantar el llarg, sobretot la sortida de la reunió.

Eduard ha dit...

Quan apreta el fred la Codolosa és aposta segura eh? Bona activitat!! Queden anotades a la llista per dies freds.

Mingo ha dit...

Raquel "Sarna con ....no pica, pero a veces mortifica". La tendinitis diuen q has de reposar però avui, despres d'escalar una mica me la noto millor.
Joan ja he llegit la teva apertura, molt be.
Lluis a mi tb em va semblar més fi la part de dalt el de baix si agafes be la seqüència surt sol. Ànims.
Eduard la veritat és que a mig matí va quedar un dia perfecte.

Jaumegrimp ha dit...

Aquest desplom de La Tribu ens el vam estar mirant baixant de la Full Equip, es veu potent potent, pot surtir en lliure Mingo?
La Codolosa és un bon racó per aquests dies freds.

Gatsaule ha dit...

Mingo, no he escalat mai a la Codolosa, però em sembla que aprofitaré alguna tarda ban aviat, ara que el dia ja allarga... Entre uns i altres, en feu venir ganes!

Mingo ha dit...

Jaume, que si pot sortir en lliure? jo crec que si ens va faltar una mica més de físic. La veritat és que a mig mati va quedar un dia bonissim.

Joan, tot i que des de lluny no fot bona pinta, les vies no estan malament i a més té una aproximació molt curta que ho fan ideal quan tens poc temps.

Llorenç ha dit...

Estic com en Joan! mai hem escalat a la codolosa! ara de cara a l'estiu i per aprofitar alguns matins segur que ens hi aproparem! amb les vostres referencies podrem fer molta feina per la zona!