diumenge, 22 de febrer del 2009

MONTSERRAT Cam Nou Barris

Avui diumenge, el dia s'ha llevat millor que ahir, però només tenim temps per una matinal; així que anem a Collbató, que no ho coneixem i té una aproximació molt ràpida. L'opció triada és la de Can nou barris i la via es diu mal pas. Quan arribem encara no toca el sol a l'inici de via, així que fem el que sempre s'hauria de fer abans d'escalar, unes rotacions i uns quants estiraments. Ben escalfadets iniciem l'escalada, un muret curtet que li marquen V+, molt equipat, com tota la via. La primera R me la salto i no la xapo, per que em corrin millor les cordes, ara tinc un muret que li donen III/IV crec que havien un parell de bolts. A l'esquerra que sembla més fàcil també n'hi ha, em ve al cap les primeres escalades a les arestes Brucs d'Agulles, quina por passàvem. Un cop a la R, decidim canviar de via, la mal pas és veu molt descomposta, així que escollim una placa que és veu més compacta, és la via somni de primavera, que té marques de pintura verda (???), potser volien pintar unes floretes, per això de la primavera.

Enceto l'últim llarg que li marquen 6a en l'inici, molt maco, el més difícil el final del flanqueig, després va baixant la dificultat a mesura que puges. Un llarg molt guapo. Un parell de ràpel i ja està.

Donem una volteta per la zona i cap a casa.


En Josep A. de xarreta (no sé pq no la puc posar bé)


Inici de l'últim llarg





Collbató, no es veu però està ple de Penya


La ressenya la podeu trobar a Onaclimb

2 comentaris:

Lluís Nadal ha dit...

A mi em va agradar força aquesta placa de l'últim llarg, fineta, moviments suaus. També vaig aprofitar per fer l'últim llarg de la via del costat (Somni de tardor?), i així surt una via més que maca.

La Malpàs és la nova que va més a l'esquerra?

Ens veiem!

Mingo ha dit...

Si la Mal pas és una mena d'esperó que es veu molt descompost