divendres, 5 de desembre del 2008

MONTSERRAT Paret de la Codolosa "via l'últim fluter"

Avui divendres després de la feina marxo cap a Collbató, no sé si tindré molt de temps, però vui probar-ho. Son quarts de quatre i estic davant de la Paret de la Codolosa, fa pocs dies vaig veure a internet unes vies obertes pels Alberts. La via triada és la de l’últim flutter, una mirada a la ressenya i suposo que deu de ser molt semblant a la majoria del sector. L’aproximació, com totes les vies del sector és molt ràpida, a peu de via hi ha un parabolt diferent als que estem acostumats a veure a les parets. Ataco la via directament, no aneu a la dreta que sembla el més lògic, pugem per la placa IV-IV+ fins arribar a un diedre que va cap a l’esquerra, allí comencen les dificultats , fem un tram preciós i ben equipat de V molt mantingut, tot i ser una paret modesta aquest tram té molt d’ambient. Desfaig el llarg i torno a disfrutar de la tirada, ha estat una sorpresa molt agradable, abans de començar m’imaginava una via amb placa amb algun tram més vertical de V, doncs no, uns pasos molt agoserats. El segon llarg, és facilet una placa de quart on hi trobareu un parell de parabolts. La via malgrat ser curta, molt recomanable. El descens és pot fer en ràpel o bé pujar una mica fins agafar el camí de les bateries.

Paret de la Codolosa- l'últim fluter

Primera tirada, la més maca




Últims raigs de sol

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ei Mingo, aquesta vaig estar apunt de fer-la fa 15 dies, vàrem anar a La Codolosa i ens enfilarem per la Josep Monistrol dels germans Masó, via per disfrutar i oberta en memòria d'un gran escalador sabadellenc, en Jepet!, baixant vàrem posar-nos a la Full Equip amb un segon llarg d'antologia i a més molt ben assegurat.

Mingo ha dit...

Jaume doncs aquesta via os agradarà, el primer llarg és preciós sobre tot el tram del diedre que jo li posaria V amb algun tram de V+.
Salut

Pietro ha dit...

Carai com aprofitem les tardes!! molt bé!
Aquesta paret encara la tinc pendent. Des de lluny no té gaire bona pinta i ni atreu gaire, però tothom qui hi ha escalat en parla bé.
Queda apuntada a la llista!

Joan Baraldes ha dit...

hola Mingo,

Has fet la via que hi ha a l'esquerra i que es diu "18 de gener" ?