dijous, 6 de novembre del 2008

MONTSERRAT Serrat del Muntaner cara W "Abierto hasta el atardecer"

Tot i que el dia és curtet, avui dijous, quedem després de dinar amb el Josep A. Decidim provar a la cara oest del Serrat del Muntaner, que té una aproximació curta i no el coneixem.

Arribem a la paret , de lluny semblava més paret, anem a buscar la via de més a l'esquerra, abierto hasta el atardecer, veiem una placa fosca amb parabolts que no fot massa bona pinta i la part de dalt, no invita gens a explorar-ho, a més no s'assembla massa a la ressenya que tenim a les mans, ui avui no sé si escalarem massa. Tornem enrera, i sembla que en Josep A. que té molta habilitat buscant vies, finalment la troba.

El primer llarg, és V i després V-, carai que finet, penso que és que fa dies que no toco paret i que és el primer llarg, Quan arriba el company, comenta que el V és molt V. De totes maneres el llarg és molt maco, i la tirada esta ben equipada amb parabolts.

Escalant la placa del 1er Llarg


El col·lega, que ahir va fotre la Rampas invertidas a Vilanova em cediex el llarg. Comença am

b un tram de V-, on trobareu una universal i bolts, bé també hi ha un clau però no cal xapar-lo per què tens el parabolt a un metre per sobre. La tirada fantàstica el 6a, molt guapo. Suposo que no es fa gaire aquesta via per què hi hem trobat teranyines en algunes presses.


El tram amb més dificultat



En Josep A. acabant el llarg ( no aconsegueixo posar-la be, ei la foto)




L'últim llarg, és una placa de IV+.





Els colors de la tarde són preciosos, llàstima que hem de tornar



Per fer la via, solament necessitareu unes 10 cintes. La baixada es fa amb ràpel els dos primers no arriben als 30 metres, però l'últim fa uns 32 metres. Llàstima que a les 6 ja es faci fosc, per què ens hem quedat amb ganes d'escalar, la via es fa ràpid i està ben equipada.

La ressenya ha estat escanejada de la guia de Montserrat Sur d'en Luis Alfonso i altres

Ésla número 1


3 comentaris:

SEVIDE ha dit...

Quina enveja poder anar a fer via llarga després de dinar ara que ja es fa fosc aviat.
Podries penjar la ressenya?
Sergi

Llorenç ha dit...

bon nom per una via que feu per la tarda!

m'agrada que aneu fent vies així entre setmana! em serveixen de referencia per poder fer alguna cosa pels matins! que es quan jo tinc lliure per fer alguna coseta!!!
Merci!

Mingo ha dit...

Hola Sergi, he penjat la ressenya de la via, que tb la pots trobar al llibre de Montserrat Sur. M'ha fet gràcia lo de via llarga, nosaltres la vam trobar curta, es que som uns clàssics.

Llorenç, k tal? aquesta esta força bé equipada amb bolts i es fa força ràpid, al mati no li toca el sol, per la primavera això pots ser un avantatge.