divendres, 18 de gener del 2008

MONTSERRAT Paret de la Codolosa via "Avi trepador"

Aquest cap de setmana hi ha una previsió molt bona del temps, així que mig quedo amb els colegues per escalar dissabte i diumenge. Com a les 11 del matí de divendres, ja he acabat de treballar i estic d'un fanàtic total, me'n vaig a Montserrat, a la paret de la Codolosa que està just davant del bareto de les coves del Salnitre. La via escollida és l'avi trepador. Agafo els estris i en 15 minutets sóc al peu de la paret, començo el ritual de sempre desfer la corda, posar el silent,... La primera tirada no és massa difícil IV+, però em noto distret no em concentro, no m'agrada pujar d'aquesta manera. La segona tirada és un pel més difícil V, ja em noto amb les piles posades. L' última tirada és un muret de V fins una feixa i després un esperonet molt maco. Al començament m'ha costat, però en l'última tirada la concentració i grau de confiança era total.


Inici de la segona tirada (V)

La via està força bé per fer-la en solitari, amb 10 cintes i una corda de 60 m és suficient. Si algú llegeix aquest post i se li acudeix alguna via no massa difícil, per fer-la en solitari, li agrairia que m'ho digui.

Ressenya de L'avi trepador


La resta del cap de setmana les coses no han anat com esperava.

12 comentaris:

zombi ha dit...

hi ha de tot....dies bons i dies no tant bons!!!!pero mentre hi aixi roka!!!!!!!!!tot rullta!!!!
salut i roka!!!!!!!

Mingo ha dit...

Gràcies Zombi. No és el primer cop que passa ni el últim,però com estic d'un fanàtic que nose pue aguantar.

tinkpor ha dit...

Senyor Mingo, si lo que esperaves el cap de setmana era escalar i no et surten els plans sempre estàs a temps de probar aixó de la esportiva...potser t'agrada i tot.

Ens veiem al Plafó.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Mingo, gràcies pel teu comentari al blog, no et sabia en aquest mon, et linkaré al meu si et sembla bé.
Respecte a lo de les solitàries, el company Toni (Tallaret) recomana la Rataplan a les Magdalenes.

Mingo ha dit...

Salva lo de l'esportiva, tinc clar que per pujar grau va molt bé, i estic segur que m'agradaria. Però, sempre m'han atret més les vies clàssiques. De totes maneres podríem: jo un dia vinc a fer esportiva i vosaltres un altre veniu a fer una tapieta.
Jaume, esta clar que pots posar el link, jo també faré el mateix amb el teu. El teu company en Toni té bloc?

Antoni Aymami ha dit...

Hola Mingo, soc el Toni que menciona el Jaume.
Soc tambe asiduu de les sol.litaries, a mes som de la metixa quinta i coincideixo amb tu amb el que lcomentas de l'esportiva.
A la miranda de can Jorba hi ha la sol solet i la bego kush que estan molt be per fer en solitari, La Urquiza Olmo de la Roca Gris tambe i aixi un nombre important de vies amb força equipament. Si vols mes informacio pots contactar amb mi via e-mail. Tinc blog pero bastant abandonat (manca de temps) Salutacions.

tinkpor ha dit...

Os aseguro que si no tingues tanta POR faria més tapia. Ara nomès em deixo enganyar una vegada cada dos anys...i costa bastant.

FIns ara

Xavi ha dit...

Hola Mingo!
No coneixia aquesta escalada, ni tampoc el teu blog que he descobert avui (també et linkaré).
Referent a la via que demanaves, en un altre piada, del tossal del Coscollet, la del Vidal i en Farreny, no em sona de res, és la primera vegada que en tinc referències. No se per on pot anar.
Vinga que vagi bé!

Aleix ha dit...

Quin fanàtik Mingo!!!

Molt xulo el blog ;))


ens veiem a la tornada. Fins aviat!!

Anònim ha dit...

Bon dia Mingo. Guapo el blog. Ja estas fitxat. Jo també, mira que no n'apendré mai. Escolta, m'aprofito una mica de tu i et proposo un repte. Podries dedicar un post al process d'ecalar sol amb l'ajuda del silent partner? És una mosca que em pica el nas i segur que en trec algo de profit. Sense presa. Si et ve de gust :)

Anònim ha dit...

m'estreno al teu bloc mingo!!! pel que fa a les solitaries no puc aconsellar-te, l'unic cop que ho vaig probar va ser a la murciana de riglos i... vaya tute!!! vaig haver de baixar-me i vaig entendre definitivament el concepte de la cordada!!!

Apa ens veiem pel piri o pel passeig... jejeje

Mingo ha dit...

Collons nen, jo no sé si m'atreviria en un lloc com aquest, una via llarga i a més dura. La més llarga que he fet es el ultimo buril a la paret del Pesso crec q te 300 mts pero només te una tirada de V+ i despres tot 3,4, i 5.
Vinga ens veiem al Piri