dissabte, 5 de gener del 2008

Escales "via Ramona"

Tot i que les previsions no són massa bones, en Jordi i jo enfilem cap a Escales, abans però, ens trobarem amb en Josep Anton a Pont de Muntanyana.
Un cop aparcats ens afanyem, per què aquí sempre corre ventet; per sort, a mesura que ens atansem a la via la temperatura és més agradable. Després de caminar una estoneta, ens trobem als peus de la Ramona, hi ha una fletxa picada.
Comencem per una placa d'adherència V, bé jo li posaria V+.
La segona tirada, un pel cutre, dona pas al 6b de la següent, és només un pas. Ostia m'ha sortit, mai n'havia fet cap, la continuació és una placa molt maca de V+, que dona pas a una reunió molt aèria. El què es veu a sobre, fot por de veure. Una placa de gairebé 40 metres de V+, bufff guapíssima, tota equipada hi ha algun aleje que pots sol ventar amb un camelock del 2.
Queda ja una última tirada de 60 metres, des de la R sembla més difícil del que marca la ressenya, però no, és una tirada molt disfrutona; a la fissura no hi ha res, però t'hi entren friends de totes les mides.
La via esta bastant equipada nosaltres només vam utilitzar dos friends el 2 i el 3,5



Placa de la primera tirada

En Jordi finalizant la tercera tirada


La 4a tirada, la més guapa de la via



Josep Anton entrant a la quarta reunió

Inici de l'última tirada
Si voleu veure la ressenya la trobarem al blog del Luichy: http://bp1.blogger.com/_INF_WT9mP4U/R2JTuD3RQDI/AAAAAAAAC_o/GT9LVSZHiVg/s1600-h/5.jpg

1 comentari:

zombi ha dit...

Moltes felicitats Mingu!!!per aquest blog!!!!!!seguire de aprop les teves aventures!!!bouuuuu.....
ens veiem al Piri!!!
salut i roka!!!!