diumenge, 29 de setembre del 2019

ODEN. PARET DE LA PLUJA vies Dia de pluja/No plou ni fa sol

Buscant informació de la zona, hem trobat algunes polèmiques referent a les vies. Bé jo no en faré cap valoració, sinó que diré que m'han semblat les dues vies que hem fet.
Quan hem arribat, ens ha fet una certa basarda,  veure que les vies comencen a la cuneta de la carretera, tot i que avui és diumenge, la veritat és que hem escalat molt tranquils hi ha poc trànsit, almenys avui.
Hem començat per la via mes senzilla, dies de pluja, a mi apart de l'últim llarg, que és molt curt, la resta no m'ha agradat massa.
Malgrat que el sol començava a fer-se notar, ens hem posat a la via No plou ni fa sol. Aquesta no té res a veure amb l'anterior. El primer llarg te una placa molt bonica de V, abans de la R1, porteu algun friend el 0,5 o 0,75 per L1, doncs abans de la placa es va per una zona arrampada que si rellisques vas a la cuneta.
El segon llarg és molt guapo i  ben assegurat V+/6a  fins un arbre, després la dificultat minva. L'últim llarg curt però també està força bé. Tot i que ens hagués agradat fer alguna via més, la cervesa del bar ens motiva més.

 Inici de la Dias de pluja

 En la placa del L1 de la via No plou ni fa sol

L2 de No plou....

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona Mingo, estàs que no pares !!! Nosaltres vam venir un dia aquí, i vam marxar, això d'escalar al costat de la carretera no mola...

Mingo ha dit...

No és una gran paret i que estigui al costat de la carretera fot una mica de basarda. Però no van passar massa cotxes tot i ser diumenge. La primera via, lletja però la segona esta força bé.