dimarts, 3 de juny del 2014

MONTSERRAT La Prenyada "via Gede"

Feia dies que no escalava entre setmana amb el Toni així que aquest dimecres quedem a Monistrol per fer la Gede a la Prenyada, després d'una caminada en plena canícula i suats com a polls arribem al peu de via. Encetem el primer llarg combinant l'Ao i A1 fins la primera R, nosaltres hem fet cas de la ressenya del Joan Prunera, però és millor continuar la tirada fins uns 25 metres més amunt doncs la R és més còmoda.
El segon llarg que li toca al Toni fot molt bona pinta, i invita a fer-ho en lliure, però només sortir de la R els burins estan molt malament i una caiguda podria arrencar-ho tot, fins i tot la R malgrat els invents que hi hem posat, així que mig en lliure i Ao sense agafar-se massa fort s'arriba a la segona R. Sortim per una placa fàcil a l'esquerra i finalment en un llarg s'arriba al cim. On tenim una boira molt espesa. Hem començat amb una forta calor i ara fot força rasca.

 El Toni en el primer llarg

 L2

 Arribant a la tercera reunió

Fotocim

4 comentaris:

jpicallo ha dit...

Mingo, miedo me das en esas vias y con esos seguros .... cuando quedemos vamos a algo mas seguro. Tengo muchas ganas de volver a compartir los dos una escalada, me lo pase genial la ultima vez, la verdad es que como siempre. Un abrazo

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo, bona via per una tarda, celebro que ho disfrutessiu malgrat les tètriques "assegurances"...

Gatsaule ha dit...

Aquestes sortides montserratines de tarda si que les enyoro, ara.... Et veig en forma, Mingo!

Mingo ha dit...

No te de tanto miedo que entre la huesos i lo del año pasado lejos está la forma. En un par de semanas tendré más tiempo. Así que ya sabes.

Llàstima Jaume perquè sense tan òxid és pot fer bastant en lliure. Ànims

Joan tu ho vols tot. Lo del ull ja veig que no és lo teu doncs estic lluny de la forma que tenia que no sé si recuperaré, però jo insistiré.