dissabte, 15 de març de 2014

ABELLA DE LA CONCA Roca Viella "via J. G. Lo puto amo"

Surto de casa i em fot un mal el turmell que crec que no podré escalar, estic a punt de trucar als col·legues, però és igual si no puc escalar almenys que em toqui l'aire, així que surto. La veritat és que últimament tinc molts problemes amb les articulacions. Mentre pujo al punt de trobada em paro a esmorzar davant de la paret de Terradets, tot recordant les vies que he fet, pensaments negatius dintre del meu cap mentre el turmell toca els collons de manera notable, així que em foto un voltaren de postres i cap a Isona que és el punt on hem quedat amb el Josep A i en Quique.
Ja som davant de la roca Viella els companys em pregunten pels meus mals i els dit que malgrat tot, al menys arribaré a peu de via. Allí hem fot mal però bastant menys que quan hem començat a caminar així que enfilo la via del puto amo, que és de les poques que li falten al Josep A.
El començament se'm fa raro no per la roca si no pel pupes que estic fet. Però entre l'antiinflamatori i l'adrenalina em vaig trobant més suelto fins i tot m'ho passo be al final del llarg.
El segon llarg té un tram bonic no obligat, un diedre i una sortida per la placa molt guapa i difícil. Mentre estic a la reunió sento els companys que es diuen collons sort que té el peu malament, normalment no en faig cas d'aquest comentaris perquè de segon tot és més difícil. Avui em produeix un subidón al meu ego que no li va gens malament.
El tercer llarg és un canvi de reunió amb un passet de IV+ per entrar a R on només hi ha un parabolt, però pots reforçar-ho amb fissurers i friends.
L'últim llarg és el més bonic amb diferència.

Mentre espero l'arribada dels companys em sento feliç. Som conqueridors de l'inútil?

 Roca Viella

 Inici de la via

 El company en el segon llarg

 En el llarg més bonic, lúltim El Josep A. arribant al cim

 El Quique acabant la via

Fotocim

2 comentaris:

Joan Baraldes Santamaria ha dit...

Ho veus Mingo, tant rondinar i al final vas xalar de valent !!
Salut i a escalar.

Jaumegrimp ha dit...

Força Mingo! que no estamos tan mal!
les medecines hi són per això, per poder xalar el cap de setmana, jo sempre ho dic, si estic fotut però he pogut anar a pencar, perquè no el cap de setmana escalar? ni que sigui dopat jajaja.