dimarts, 11 de setembre del 2012

MONTSERRAT Frailecillo "via si fa fred" i Ag. Lucas "via C.Lucas"


Avui la Diada aprofitem el matí per enllestir petites ascensions pendents. Xino xano amb els bastonets ens atansem al Frailecillo, per fer la via no fa fred, que fa bona pinta.
Els primers metres tot i ser fàcils cal vigilar amb la roca i buscar algun lloc per encabir algun friend doncs no són massa bons els forats i fissures , el que hagués anat be, un pitó tipus arrow o una P o bé l'alien blau, més amunt quan la tirada tomba trobareu una V. De totes maneres el llarg no és difícil (IV+). El 2on una mica descompost, nosaltres no sortim per la variant, la pedra es veu molt descomposta.

Com encara tenim temps ens enfilem a l'Agulla Lucas per fer una via dels Masó, la via està força bé amb roca bonissima a la part de dalt del llarg. El segon llarg es de tramit per arribar al cim, on no trobem el ràpel, així que desgrimpem fins la R per rapelar de la savina i marxar ràpid cap a Barna per viure una tarda inoblidable.
La ressenya la trobareu a la nochedelloro

 Primer llarg del Frailecillo (si fa fred)

 El Toni en el primer llarg

L2

 El Toni en el 1r llarg de l'agulla Lucas

 L1

L1

FOTOCIM

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ei Mingo! veig que li has fet companyia al Toni, aquestes vies no les conec, hauré d'anar a tastar-les.
Ànims que aquest hivern li hem de tibar fort!

Mingo ha dit...

Jaume ens hem fet companyia mutuament. Dos dies abans que tb vam anar per la zona estàvem fets un parell de cromos, ell convalescent i jo amb els bastonets

JOVI ha dit...

Mingo, ets més català que ningú, fins i tot a la paret t'endús els bastonets per a fer el ball tant arrelat a les terres de ponent... Per cert, no te'n oblidis d'avisar-me quan es faci la trobada. salut!