divendres, 23 de desembre del 2011

MONTSERRAT La Monja "via Goma 2"


-->
A mig matí quedem amb en Toni, per anar a fer la via goma2 a la Monja. Tot i que a Can Massana hi ha boira, arribats al coll de Guirló ja s'ha esvaït i farà un dia fantàstic.
Arribar al peu de la via ens ha costat una mica de localitzar però finalment ens hi posem. La primera no té massa dificultats i està sobre-equipada, doncs en Toni em diu que les tirades només tenien una expansió i n'hem trobat 4 en un tram que no supera el IV-. El segon llarg és una mica més continuo IV+ i el tercer amb la mateixa tònica que el primer. La via no m'ha agradat massa, però estar al peu del cap de la Monja amb aquest ambient ja val la pena.
Nosaltres decidim sortir per la via normal, que tot i que és cara nord avui no fa massa fred. En Toni flanqueja per sota el cap de la Monja, la part final és força aeri però sense massa dificultats. Ens mirem el llarg que queda i t'agafa ganes d'arrencar a corre, roca amb força líquens i la part de dalt sembla descomposta, però ens hi posem. Molt bonic tot el tram fins una fissura just sota del cim, segons la ressenya que portem i cap un camelot del 0.4 però no aconsegueixo posar-lo, un del 0.75 hi entraria perfecte, per sort portem els aliens que sempre entren, hi fem el llarg més maco d'avui, res a veure amb les tirades anteriors, que personalment no m'han agradat

Frares Encantats

 Primer llarg

 El Toni en el 1er llarg

 En Toni escalant amb elegància el 2on llarg

 Arribant a R2

 Precioses vistes des de R3
 El Frare Gros

Flanqueig per agafar la via normal

 El millor llarg, amb diferència.

 En Toni arribant al final de via


La ressenya la podeu trobar al blog de l'Eduard (Escalatroncs)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una via discreta, discreta. Però la passejada va ser interessant. A veure si aquesta setmana trobem quelcom amb una mica mes de pebre.

Antoni

Joan Prunera ha dit...

Hola Mingo. La via no val gran cosa. Es una via més, però el lloc, solitari, s'ho vall. De tones maneres l'últim llarg es dels pioners obert l'any... crec que 33 i ara al igual que els llargs de la Goma2, hi ha un espit!!!! Segur que quan la van obrir no hi ere. Tot ho hem de corrompre!!!

Salut i bones escalades!!!

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! llàstima que no t'agradés, que amb la caminada que hi ha! a veure on anem aquest cap de setmana!
ja quedarem.

Gatsaule ha dit...

No es veu molt bona, però està fent uns dies collonuts per sortir a muntanya, i val la pena aprofitar-los!