dissabte, 22 d’octubre del 2011

COGULLó DE TURP "via del Guillem"


Truco als amics de Lleida per escalar en les meves terres. Tenen previst conèixer la zona del Cogulló de Turp. Jo aquí hi volia anar en solitari, però com sembla que va be a tothom, allí anem. Cal dir, que apart de fer un dia fantàstic de tardor, el llocs és preciós i pujar al Cogulló des de Perles, ha de ser una excursió de les que valen la pena. Nosaltres pugem en cotxe seguint les indicacions que trobareu en el blog del Guillem, només dir que hi ha un desviament que podria portar a confusió, quan es fa la pujada en mal estat i que porta a la font del Tilló, aquest desviament no s'ha d'agafar.
La via jo la qualificaria de col·leccionista. El primer llarg només té un pas curiós. El segon llarg és el que esta una mica millor. El tercer llarg el tram d'Ao és obligat no per la dificultat sinó pq es desmunten les preses de ma. L'últim llarg no és tan descompost. Això si, quan arribes al cim la vista és espectacular, Perles, Narieda, Roc del Galliner, la Mora,..estas en el centre de tots. La vista i la companyia és el que més ha valgut la pena

 Tardor a l'Alt Urgell

 El Cogulló vist de l'aparcament

 Lo Juanito  i jo a la R1

 Lo Juanito i darrera lo Sergi i el Tato

 Lo Juanito a l'últim llarg, el més compacte

Lo Sergi acabant la via

 
de esq a dreta: Sergi Juanito, Mingo i Tato

7 comentaris:

LO SERGI ha dit...

Hola Mingo. No trobes que estem collonuts a la fotocim? I es que quan se es un bon GALL....
Ens veiem a la "Mallaescalada". Una abraçada

joan asin ha dit...

Aquesta via li volia anar a fer una ullada, el racó sembla maco...i és pot obrir alguna cosa, je,je.

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! ja has trobat les malles que buscaves? pel que comentes la via no t'ha entusiasmat oi? però per conèixer el lloc deu valdre la pena, jo ni sabia que existia...
per cert com ho tens aquest divendres per escalar?

Llorenç ha dit...

Mirant el llibre de ressenyes del Solsonés hi havia alguna via interessant, ara amb aquesta del Guillem, no hi ha excusa per apropar-s'hi...tot i que sembla que no us ha convençut massa...merci!

Mingo ha dit...

Ens veiem dissabte a Sant LLorenç.

Joan el lloc és molt bonic .

Jaume no les he trobat mira que eren autèntiques. El lloc és molt maco, fins i tot una bona caminada ara que sortiran els rovellons pot ser interessant. Si que puc sortir el divendres. A les dues puc ser a Montserrat. Ara el temps no sé com el tindrem. Tria via.

LLorenç la vista des de el cim és 5 estrelles , la via NO. Les vies que dius no sé com deuen d'estar llegint la ressenya no entren massa ganes.
Salut

Gatsaule ha dit...

Mingo, em sembla que estàs massa ben acostumat, sempre escalant en roca immillorable..... Quan hi vas estar? Diumenge vaig pujar-hi, i precisament des de Perles!

Mingo ha dit...

Hi vam anar dissabte. L'excursió des de Perles ha de ser xula, llàstima que els bolets no hagin sortit.