diumenge, 7 de novembre del 2010

PARET DEL GRAU " vies Cainejo i Si fa sol"

Quina diferència d'ahir dissabte, el dia s'ha llevat fred i humit però sembla que no plourà, així que anem cap a la paret del Grau. La intenció era anar a la via Àfrica, però hi ha gent i com jo ja l'he fet dos cops els dic d'anar més al centre de la paret. Ens posem a la Si fa sol, una primera tirada molt guapa de 5c i una roca bonissima. El segon llarg és un pel més fàcil. Baixem i fem la Cainejo que ens pensàvem que havíem fet abans, però ens diuen que és la que va més a la dreta. La faig jo, és més fàcil que l'anterior. Volíem fer alguna cosa més però s'ha girat un ventet, que ens deixa gelats així que com ja tenim una edat i ens hem de cuidar, marxem a llocs més càlids.

 El Josep A. en la  1a tirada de Si fa sol

En Marco en L1

Segon llarg

Preparant el ràpel

L1 via Cainejo

L1 via Cainejo

 L1 via Cainejo

 L2 via Cainejo

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Mingo, així que diumenge el temps no va acompanyar? llàstima, ja que dissabte s'estava de conya a l'alt urgell, vosaltres éreu a la Jaume Casellas no?
Aquestes vies encara o les he fet, m'hi hauré d'apropar, però amb compte que en aquest mateix pany de paret però al sector d'esprtiva és on em vaig esconyat ara farà dos anys!! com passa el temps..

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo,
Les dues vies son molt maques, llastima que repeteixin els primers metres. La que hi ha a l'esquerra " Peti qui Peti" també és molt recomanable
salut i a tibar

Llorenç ha dit...

Ep!! tot i que el temps no us va acompanyar vau fer feineta! aquest cap de setmana ja era d'esperar que en un lloc o altre fes mal temps...l'aire era molt gelat per tot arreu!

molt valents! je je je

Mingo ha dit...

Jaume si el dissabte va fer un dia fantàstic però el diumenge va ser diferent, per això vam anar a la paret del Grau, la intenció era anar al Rumbau. Segur que no tens cap problema si tornes a la paret, et portava un bon traumatòleg.
Salut

Joan erem tres i voliem fer tres vies, la que tu dius és la que va quedar pendent, feia un dia desagradable, humitat i vent.
Salut, tenim penndent la Regina, a veure si la fem abans d'acabar l'any.

Llorenç feia mes fred a l'una del migdia que a les dotze, veig que l'aire va bufar arreu.
Salut