dimarts, 1 de maig de 2012

MONTSERAT La Palomera "via Josep Fatjó"


Avui últim dia del pont, fa un dia boníssim, com només disposem del matí decidim acabar el que no vam poder el diumenge, així que tornem a pujar a la Palomera per fer una nova via dels germans Masó, la Josep Fatjó.
Anem resseguint la Palomera fins que arribem a una canal que fa molt bona pinta, però mirant la ressenya aquesta és la via canalin acanalado, així que seguim amunt fins trobar la fletxa típica de les vies Masó. La primera tirada no és difícil però té molt ambient i a mi m'ha agradat molt, és una tirada que no necessita expansions doncs hi ha nombrosos forats on col·locar catxarros. Una bona opció és escalar prescindint de les dues expansions i practicant en els nombrosos forats.
El segon llarg comença amb un desplomet artificial de bon fer. Després flanqueges fins arribar a un tram molt vertical i aeri, tot i que la ressenya li posa 1r V+ i després V-, més aviat és a l'inrevés.
Llàstima que sigui curta la via perquè és una via bonica, per una matinal o una tarda de calor.
Com encara ens queda una mica de temps escalem la via canalin, que està força bé, tot i que en alguna ressenya marca 37 metres, aquesta no arriba als 30.
La ressenya la podeu trobar a la noche del lloro2

 Inici de la Josep Fatjó

 L1

 L1

  L1

 Després de 2 o 3 passos surts (L2)

 En el tram més bonic de L2

 Acabant la via

 Quina agulla és? A la dreta hi ha l'agulla de Can Jorba

Fotocim

 Canalin acanalado

 El Tato en la mateixa via

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Mingo! que no estamos tan mal!!!si no pares, molt queixar-se però tú no pares company; veig que m'estàs fent la competència repetint vies dels Masó.

Lo Gall ha dit...

Passaaaaa..... Mingo.Me tenies preocupat. Aprofito per dir-te que preparis 5€ a pagar quan ens vegam, li dius al amic teu , aquell que tot el dia viatja que tambe solti 5€, es per una bona causa, estem re equipant la Quo Vadis a terradets. Un abraçada. LO SERGI

JOVI ha dit...

Conqueridors de LO inutil s'ha de dir, perquè conté molta LLEIDA i de la autèntica. Sor Sergi fent de recaptador per a acondicionar una via als Terradets per a que els avis hi puguem anar, gràcies!