dilluns, 5 de desembre del 2011

ELS PORTS Moles del Don "vies Tintin i Ítaca"


Tornem a estar en l'aparcament dels Estrets, avui tenim previst anar a les Moles per escalar l'Ítaca i la Pasión por la birra. Coi amb el constipat, sembla com si caminés amb una pinça al nas, sort que tot és pla. Li dic al Quique de començar per la Tintin, perquè no em noto massa fi.
Comencem la via, que hem llegit que és de les que més es fa a les Moles. Apart de la segona tirada la resta a mi no m'ha agradat massa, a més ha començat a bufar un vent força desagradable. Tornem a baixar i ara ens posem a l'Ítaca.
La primera tirada molt escaladora, té un pas en un petit desplom de V+, a mi avui, m'ha semblat més difícil.
Arriba el company i comença a bufar el vent de nou, de fet bufa tota l'estona i de tan en tan li fot unes bones ratxes. Sense massa ganes enceto el segon llarg, què és maco, tot i que tinc el vent com a company massa estona.
L'últim llarg, el millor de tot a més queda una mica protegit del vent. La tirada és molt vertical però amb presses molt bones, realment un llarg que et deixa molt bones sensacions.
Ja només queda un petit ressalt que el fa el company.
Per baixar ho fem caminant, seguint les fites que et deixen en una canal on cal fer un curt ràpel fins quasi a peu de les vies.


 L1 de la Tintin a les Moles

Arribant a R1

 El llarg més bonic de la via, el segon

 Los putos amos

L1 de l'Ítaca

 El company en el 1er llarg

 L2

  El company treballant L2

 L3

Arribant a R3



5 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Mingo, rondines massa !!
això de patir per un constipat no fa d'homes !!! je je je

Em pensava que anaves a escalar més al Sud.

Fins aviat

Mingo ha dit...

Ja tens raó Joan això és que em faig gran.
Si, havíem d'anar fins a MOntoro, bàsicament per un company que venia del País Basc, com no va poder venir només vam arribar fns a Masmut

lux ha dit...

Que bonics que devien estar els Ports!!
malgrat l'encostipat, i el vent...
i es que les dues coses per escalar són una mica incomodes!

Seguim la continuació...

Jaumegrimp ha dit...

Ben encostipat, amb les piles foses però tú vinga trescar!! no m'imagino el que haguessiu fet si el refredat t'hagués respectat!!! com diu la Lú, a veure que expliques del Masmut.

Lluís Nadal ha dit...

Millora't aviat! I sí, els constipats molesten més a mesura que et fas gran. I deu ser perquè no vas gens sobrat. Almenys és el que em passa a mi.

Bona via la Itaca, a mi em va agradar molt!