diumenge, 8 de març del 2009

MONTSERRAT Matinal a Collbató

Tot i el bon temps aquest cap de setmana tenia clar que no escalaria, però com tinc un col·lega molt fanàtic, al final hem fet una matinal a Collbató. Quan hem arribat ja hi ha força gent enfilada per les pedres, ens dirigim a la placa de la Poma, on hi ha una via de V+(pinchos no morunos), un altra de 6a (gamarús alegre), i finalment una de 6a+ (Atxís, txús !). Comencem per la més fàcil, en fred costa una mica però està força bé; una placa rematada per un desplom amb molt bona presa. Quan l'acabem arriba una cordada, que es posa al V+, mentre nosaltres fem la de l'esquerra(6a). Com són una mica granadets, menys que nosaltres, comencem a parlar de tendinitis i altres mals, ens expliquen que un company seu li va petar un tendó del braç, ostia no es dirà Jaume el teu company, resulta que és el company d'entrenament d'en Jaume Grimp, l'Anselm. Entretant hem fet la via de 6a, molt maca. Com la via de 6a+ està ocupada anem a una placa que hi ha a l'altre cantó, que està ocupada en part, ens posem a la via 16 un 6a molt finet. Anem a la del costat pensant que és un 6b, collons surt de puta mare, després ens diuen que el 6b està més a la esquerra, nosaltres que ens pensàvem que havíem fet un 6b sense patir massa. Tirem una mica més amunt i fem una vieta fàcil i cap a casa. Deu ni do el xivarri que hi ha, quin contrast amb la paret de San Joan, del cap de setmana passat. Em sembla que de moment no em passaré a l'esportiva. Merda ens hem deixat la màquina de fotos al cotxe.

5 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Cagundena! que feina l'Anselm fent esportiva, coi de tapiero potser es va perdre hehe!!

A Collbató quan hi fa sol hi anem tots els llengardaixus!!

Josep*

*un altre company de roco d'en Jaume

Lluís Nadal ha dit...

Diumenge estàvem ben a prop! Nosaltres ens vam decidir per la Roca dels Sioux, més adequada per la barreja de gent que anàvem.
Tinc la impressió que pujàveu davant nostre, i també disposàvem només del matí per escalar.
Quina caloreta! Quin gust! Quin dia per fer una bona tàpia! Quina ràbia!

Anònim ha dit...

hola companys escaladors... estic desenvolupant una pàgina per cercar i compartir croquis d'escalada, inforcació d'escoles, sectors i vies. Estic començant i us convide a participar per donar a coneixer les escoles de Catalunya... Doneu-li una miradeta i si us interessa seria genial. www.enlavertical.com

Salut i roca!!!

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! aquesta zona d'els Graus és boníssima, una mica més amunt i cap a la dreta hi ha unes víes força llargues, un 6b de 35 mtrs i tres mes de grau superior, el 6b és fantàstic i factible dins el grau, ja que no és de bloc, crec que el grau li dóna la llargada de la via! Però Mingo segueix amb la via clàssica, que ja veus que passa amb l'esportiva!

Mingo ha dit...

Hola Josep, que feia el teu colega fent esportiva? no creguis que ens vam dir, que be que s'estaria fent paret, però suposo que les circumstàncies no sempre són favorables.

Lluis llàstima de no haver-nos saludat. He vist que vau obrir una via a la Miranda de la Portella, ara que vindrà la caloreta és un bon lloc per anar, que tal la via?

Ok Lluïsso

Jaume vaig conéixer un col.lega teu i si tens poca estona és un bon lloc per entrenar una mica. Anims en la recuperació.