dissabte, 5 de desembre del 2009

MONTSERRAT Agulla dels Coleccionistes "via Infinity"

-->
Avui no tenim més temps que per una matinal, anem cap a la Plantació per fer la via Infinity dels germans Masó. El peu de via no costa massa de trobar, cal pujar per la canal del llorers a l'alçada de la Presidenta canviem a l'esquerra tot seguint el camí, continuem pujant fins al peu de via on trobem gravada una I i una fletxa en una codulet de gres.
Després dels estiraments de rigor, enfilem la primera tirada, una rampa típica de Montserrat amb bones presses on cal vigilar amb algun còdol. La roca encara es troba molt freda, malgrat tot, es fa bé.
Mentre espero el company surt el solet. La segona tirada, la roca és més compacta, es veu preciosa, el passet més difícil es troba gairebé al encetar la tirada (V+) la resta, amb uns forats boníssims (V). La tirada està equipada en plan ferrada a l'igual que el primer llarg (en els passos difícils).
La tercera tirada es dirigeix cap un sostre, que es passa per la dreta, malgrat la ressenya diu tres passos d'estreps, en els tres spits que hi ha en aquesta tirada, no són necessaris, el primer pas no és més de V, el segon hem fet un Ao, per por de la roca i l'últim un desplomet guapissim de V+, després tomba III. L'últim llarg una canal de terra fins al ràpel que es troba en un arbret, d'allí 50 metres a la canal.


Primer llarg


En Josep A. disfrutant el segon llarg





Acabant el segon llarg


En els passets més difícils de L3


desplomet final


El company afrontant el final de L3





La ressenya la podeu trobar a Onaclimb.

6 comentaris:

llembresku ha dit...

Ei Mingo!!! Tu no pares eh xaval!!! Avui quasi coincidim. Volíem pujar cap aquí dalt, però ál final ens hem quedat al serrat d'en Muntaner. Aquesta està pendent, pinta molt xula. Salut!!!

Joan Baraldes ha dit...

felicitats per la via,
Per vist que havia de ser una matinal, heu fet una aproximació prou llarga.
Me l'apunto a la llista
salut i a tibar

Dalton's ha dit...

Gran via! A mi em va agradar molt! Sembla mentida que sigui tan moderna...

Atorix ha dit...

Eiss.... bona opció per una bona matinal,

salut companys!!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Ep Mingo! una via ben trobada i ben equipada, ara això de ferrada...!els espits són aprop al V+ però a la que baixa el grau allunyen força, ho comento perquè algú no vagi a la via pensant que les assegurances són aprop.

Mingo ha dit...

Albert està força bé. Quan baixàvem hem vist força gent al Serrat del Muntaner, és que feia un solet d'allò més bo.

Joan B, t'agradarà està molt bé, totes les tirades són maques, la podeu combinar amb la Dakota de l'agulla de Sant Cugat.

Dalton, coincideixo amb tu. Aquest Masó troben petroli a tot arreu.

Atorix, si no coneixeu el lloc està bé.

Jaume tens raó, en el llocs difícils hi ha moltes assegurances en els fàcils no. Ja ho he arreglat.
Salut