diumenge, 6 de desembre del 2009

MONTSERRAT Serrat del Muntaner "via A. González"

Ahir a la Plantació em vaig quedar amb ganes d'escalar, avui que no tinc plan, em decideixo escalar amb el silent que des de la Cajoleta no l'he tret a passejar. Així que al voltant de les 12 estic a l'aparcament del Serrat del Muntaner. Hi ha unes noies molt jovenetes que em demanen per anar a la l'aresta est de la Pastereta, sempre és agradable donar un cop de mà, el que passa que he marxat una mica planxat, doncs quan acabàvem la conversa m'han preguntat i VOSTÉ on va? En fi no negarem una realitat.

Arribo en poca estona al Serrat del Muntaner i després de passejar-me per sota, trobo la via Alberto Gonzàlez, és una rampeta de IV, equipada amb spits.

El primer llarg, malgrat ser fàcil IV, és força distret de fer, a més es nota que feia dies que no escalava amb el silent partner, per què he passat malament el ballestrinque i en el primer spit he hagut d'arreglar-ho.

El segon llarg, només té un parell de passets verticals IV, ambdós equipats amb spits, força divertits de fer. Arribo dalt, i merda no trobo la reunió, miro i remiro i res, però si de la via es baixa rapelant, en fi baixo una mica per rapelar des d'una savina, quan més a la dreta veig una instal·lació amb anella. Com he pujat amb la motxilla i la corda de recanvi rapelo la tirada i la desmunto. Un segon ràpel i a peu de via. Tot i ser una via fàcil, m'ha agradat força, a més fa un dia fantàstic i és estrany però no hi ha ningú.


El primer llarg


Acabant la via amb el Silent


Serrat de la Pastereta

5 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo, aquesta via fa temps que la conec i sempre l'he deixat per una altra ocasió, mai trobo quan anar-hi...sol és una bona manera no?

Gatsaule ha dit...

Perdoni Senyor, que hi fa vostè per aquest serrat a la seva edat? Que no veu que es pot fer mal?

Joan Baraldes ha dit...

Hola Mingo, jo diria que la que vas fer és la via Pizarro ( poc equipada amb espits) La A. Gonzalez puja 3 o 4 m a la dreta i està equipada amb bolts. Comparteixen reunió ja que la Pizarro sembla que no en te

salut i a tibar

Lai ha dit...

bones!
això d'escalar sol deu ser per una banda molt bonic, però per altra banda tmb crec q és xulo compartir il·lusions i pors amb un company. Això sí, fer-ho de tant en tant, deu ser la canya! :) el preu del silent, a mi em tira enrera!
jejej q bo això de "vostè on va?"...jajaja a mi tmb m'ha passat... "perdoni, ja ha acabat amb aquesta via?"... eheh em va costar reaccionar... xo ja li vaig dir, nano, q tinc 30 anys! en fi...

Mingo ha dit...

Jaume no és difícil i l'equipament esta força bé.

Joan G el no tenir cabell i fa molt.

Joan B era l'Alberto, el que passa es que el primer spit que vaig xapar és de la que tu dius pq no vaig veure l'altre, pero despres ja vaig anar a la dreta que té millor roca.

Lai està força bé, ara que en vies de compromís no sé si mi posaria amb el silent, a més no diu res de res, es molt soso.