dimarts, 28 de gener del 2014

MONTSERRAT Serrat dels Tudons "via ping pong"


El fred i el vent ens fa buscar un lloc protegit, decidim amb el Josep A. anar a la serra dels Tudons que no la coneixem i no està massa lluny de Can Jorba, però si no ho coneixes us pot passar que esteu més temps per fer l'aproximació que escalant. La nostra intenció era fer raó de ser, però decidim fer primer la Ping pong i així no fer tanta aproximació. La primera intentona la vam fer barallant-nos amb els arítjols, i com sempre ens van fer recular. Després ja ho vam trobar, però va costar força tan que no ens va donar temps a fer les dues vies. La ping pong. són d'aquelles vies que quan comences a escalfar-te ja has acabat. El primer llarg, té uns primers metres verticals i força bonics amb roca a vigilar, després senzill i lleig. El segon una placa amb millor roca, però molt curta.

 Primer llarg

Segon llarg

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! has canviat els dimecres pels dimarts? una via distreta però curta, la Raó de ser t'hagués agradat mes.

joan asin ha dit...

Ei les tardes son curtes i si ho encertes a la primera la cosa ja justesa. Com diu el Jaume la Raó de ser està millor dintre del què son aquestes mini vies.

Mingo ha dit...

Ei Jaume espero estiguis recuperat de la grip-constipat de diumenge. No he canviat he anat dimarts i també dimecres.

Joan com vam veure la ping més aprop i a l'alçada del camí i aprop a la vista vam pensar, erroniament, que estava a tocar, però l'exercit d'aríjols són implacables. Ara ja ho sabem i la propera anirem a tiro fet.
Salut companys