dijous, 3 de gener del 2013

MALANYEU Paret Devessó "vies Aina i Amics de Malanyeu"


Tot i que les 10 no és d'hora, quan arribem a Malanyeu ens quedem al cotxe fins que no toqui el solet a les parets, a fora gela, per un moment dubtem de s'hi tocarà, però al voltant de les 11 el sol escalfa de valent i malgrat el fred que fa, al sol escalarem en màniga curta.
Les vies triades són de les més equipades doncs no estem massa forts. Comencem amb l'Aina que té l'últim llarg que a mi m'ha agradat força, la resta una tibada en el segon llarg, i la resta com la majoria de vies de la zona.
Continuem pels amics de Malanyeu que té un primer llarg mantingut en el V el millor de la via, doncs el segon pertany a la Sunyol i l'últim amb algunes herbes de les punxen no el fan massa agradable. Una bona combinació és entrar pels amics i sortir per la Sunyol.

 Primer llarg de la via Aina


 L1 d'amics de Malanyeu

 El Quique arribant a la R1 de l'Amics de Malanyeu

 Fotocim




3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ei Mingo, mica en mica tornant a la vertical i a sobre a Malanyeu, és tot un luxe, deuríes estar de vacances encara no? veig que hi vau anar en dijous...
Records al Quique i ens veïem.

Gatsaule ha dit...

Benvingut al Berguedà, Mingo!! Sembla que vas anant millor, pel que llegeixo. Ànims!

Mingo ha dit...

Jaume s'estava molt bé al sol feia calor i tot. Les vacances sempre les he fet igual des que era petit.

Si si Joan les coses van molt millor les perspectives són bones i si no hi ha res de nou a la primavera ja serà cosa del passat. Volia trucar-te, però se'm va espatllar la tarjeta simm del mòbil i no tinc el teu telèfon.