dimecres, 25 d’abril del 2012

MONTSERRAT El Cargolet


-->
Tot i que quan ens hem trobat amb el Toni semblava que faria caloreta, la realitat és que el fred ens ha fet marxar abans d'hora.
La primera via que hem intentat, segons la guia estava equipada però en el segon llarg veient la primera assegurança a uns 20 metres de la R decidim baixar i tornar un altre dia amb material. Marxem, jo no massa convençut, al Cargolet i quan arribem al peu buff la roca no fa massa bona pinta, penso que el col·lega m'ha enredat. Comença el Toni i veig que s'ho passa bé, ara em toca a mi, tot i la roca no té una gran adherència i que cal vigilar la tirada és molt guapa i força mantinguda en el V, tot i que des de baix no ho sembla. El segon llarg la roca és millor i amb millors preses, només té un passet difícil en un desplomet. La via molt maca, tot i que no ho semblava, ha valgut la pena malgrat el fred que feia.

El Toni en el 1r llarg del Cargolet

 L1

 En el desplomet del 2n llarg

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo, això del Cargolet ho he hagut de buscar, com que no ens informes...veig que és al Càmping prop d ela Pique Longue així que val la pena? quina vau probar primer, l'Alta Tensión?
A veure que ens deixarà fer el temps aquest cap de setmana...

Gatsaule ha dit...

Mingo, veig que seguiu sortint a les tardes, tot i la fresca.... Ara que no puc, em feu una mica d'enveja!!