dijous, 8 de setembre del 2011

MONTSERRAT Agulles


-->
Dijous passat quedem una bona colla de gent dels blogs, en Joan G., en Jaumegrimp, el Toni,  i la meva parella d'escalada, que fa dies que es va trencar els dits i avui torna a escalar, a veure si se'n recorda.
En Joan i en Jaume se'n van a l'Ou de Colom i la resta anem a la Miranda Alta, que el diumenge passat vam veure una via que sembla interessant, la del dijous. Comença gairebé en el coll amb la Manolito Garcia i seguim uns spits (4), el tram és força dret i un pel brut, però si t'ajudes de l'arbre ronda el V, al deixar-lo hi ha un tram de V+, la resta fàcil fins la R que està sobre un pedrot; la tirada és molt curta.
La segona tirada continua fins sota un desplom, allí hi ha un clau molt rònec i després no és veu res miro a dreta i esquerra, i res. No ho tinc gens clar, doncs les vies d'en Majo, Sales i Cia, no són tan exposades. Trobo un forat on hi cabria un friend petit, però no portem res, doncs la guia diu que no en calen. Em costa de marxar perquè veig la seqüència, però hi ha algun còdol que no fa bona pinta , això i el clau em tiren enrere. Així que baixem i anem a la Roca de les dues Puntes que la tenim just al costat.

 En Toni en el primer llarg

 Josep A tb en el 1er llarg

 En Joan G i en Jaume dalt de l'OU de Colom
Roca de les Dues Puntes

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ei Mingo, llàstima de no poder acabar la via, jo malgrat díguin que la via és equipada mai deixo un petit joc d'àliens, que experiències així ja n'he tingut vàries i emprenya, la veritat!

esgarrapaparets ha dit...

Entro per primer cop en aquest blog,i o faig primer de tot per dir-te,gracies per l´informació de llocs que a vegades no en tens informació. Per ultim,tens una ressenya feta damunt d´una foto de la N al Tumeneia, via evident,bè he fet aquesta via i m´han demanat un escrit per la revista Cingles(Cientifics Mataró)et demanó si fen referencia al teu blog la podem publicar,jo he fet fotos pero no se fer anar l´ordinador per resseguir el recorregut.Puc fer-la servir? MERCI

Mingo ha dit...

Jaume el millor de la tarda tots vosaltres.

Esgarrapacrestes cap problema, si ho publique al Cingles. Alguns cop l'heu enviada a Vilasssar al Piri (nom popular del Centre Exc de Vilassar de Mar)la revista em faria gràcia que n'enviessiu un exemplar quan ho tingueu fet al meu nom (Mingo Mortes). Celebro que us agrades la via, és senzilla però molt disfrutona i amb ambient.
Salut company