dimarts, 20 de setembre del 2011

MONTSERRAT Timbaler "via Francesc Sardans"


Quan hem truca el Toni no tinc massa clar poder escalar per les molèsties amb l'abductor, però em poden més les ganes i aquest mals que apareixen sense cap motiu aparent, si fas repòs encara tarden més a marxar. A l'hora de dinar ens trobem al Bruc, la intenció és fer la nova via dels germans Masó al Timbaler. Potser m'he equivocat doncs com ahir vam escalar en màniga llarga, pensava que avui la temperatura seria més baixa. Sort que un lleuger ventet ens farà passar la calor que torna a fer.
La via sense ser cap meravella, no està malament. El primer llarg, comença amb un tram on costa posar-se a la roca doncs hi ha una zona amb força terra. Després hi ha una placa molt fineta amb roca que no és de primera. Per mi V+.
El segon llarg surt mitjançant un flanqueig on cal tibar la roca amb molt de carinyuuu. Després ve un tram molt vertical però amb presses bonissimes que cal vigilar, el tram el graduen de V+, però jo l'he trobat més senzill que la placa d'inici.
El tercer llarg el mateix que el primer costa posar-se a la paret, per la terra que hi ha al peu, enfiles recte amunt aplicant la tècnica de diedre, jo no goso per la cama així que m'ajudo en els dos bolts que trobo. Després de un tram en lliure cal agafar 4 bolts amb artificial on cal pujar a l'ultim esglaó per poder xapar.
L'últim llarg, pertany a l'aresta Brucs, tot i ser fàcil és força disfrutón, a més el Toni que a l'igual que jo és un incondicional dels tricams els va posant en els forats que va trobant i queden superbé, la ressenya marca un clau però nosaltres pugem recte i no el trobem.


 L1

 En Toni arribant a R1

 Inici L2

 Inici de l'artifo, L3

 Arribant R3

Top

2 comentaris:

joan asin ha dit...

Carai noi ja és una via blocaire, je,je. La via a mi em va agradar va buscant la millor roca.

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! ja m'ha dit el Toni que no pares!! aquesta via la tinc apuntada juntament ambla Ivan.