divendres, 15 d’octubre del 2010

Escalant per Collbató

Aquest divendres, per fi quedem amb en Joan B, per intentar aprofitar les últimes tardes que queden abans del canvi d'hora.
Amb el Joan ja havíem coincidit un cop al Pic del Coniller i a Can Jorba però mai havíem compartit corda, avui com és una mica tard escollim Collbató que té una aproximació ràpida. Em proposa fer un mix de vies una primera tirada per una via esportiva i l'última del somni de primavera. Començo per la via esportiva que li marquen V+, coi quan el fas et penses que ets bo i tot, perquè és fa molt bé, després quan el Joan fa l'última del somni de primavera que és 6a i V+, t'adones que segurament allò no és V+. Com hem pujat ràpids ens enfilem a una via que hi ha a la dreta i que es pensa que és una nova via d'en Moragas i cia, ara no recordo si la via és diu Imma. Té una primera tirada amb roca dubtosa, però ben assegurada i com a dificultat hi ha un petit tram força dret que jo li posaria V+. En Joan fa el segon llarg que té un flanqueig fàcil per anar a buscar la paret  del costat i després unes plaques maques, llàstima que no tingui més continuïtat. Ens queda l'últim llarg, però ja comença a fosquejar i decidim baixar.
Ha estat una tarda molt ben aprofitada, m'he trobat molt còmode amb el nou company, segur que repetirem, al menys per la meva part.

En Joan en l'últim llarg de somni de primavera


un pel més amunt


Arribant a la R1 de la via Imma?


En el segon llarg

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! aprofitant les darreres tardes? aquest estiu hem coincidit força vegades amb el Joan, a veure quan coinciditots...

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo,
Va ser una tarda ben aprofitada i em va agradar molt poder, finalment, fer cordada amb tu.
Segur que repetirem aviat.
Salut i a tibar

Mingo ha dit...

Jaume, ja queda molt poc pel canvi i mentre hagi ganes cal aprofirtar-ho.

La veritat Joan és que vam anar per feina i per l'hora que era vam escalñar força.
Salut