divendres, 8 d’abril del 2022

VILAMALA Paret de la Batalla via escaladors bucòlics

No sé que té aquest lloc, que tot i que la roca no m’agrada massa, em fa tornar. L’excusa avui és la via dels escaladors bucòlics. No és massa difícil i en una mica més d’una hora la fareu. A mi m’ha agradat força, apart del segon llarg que no té res els altres estan bastant bé i bastant equipats el que ara se’n diu love climbing, per tan només necessiteu cintes.

L’aproximació en cotxe és fàcil, surts de Solsona en direcció al Coll de Jou i en el quilometre 20,5 (ho dic de memòria), hi ha una explanada a la dreta on cal deixar el vehicle.

Per aproximar-nos a la via es fàcil, anem baixant seguint les fites, cal seguir les que marxen a la dreta. Arribar al rapel no és difícil, però si exposat, nosaltres hem passat la corda per una savina que hi ha uns 10 metres per sobre del rapel i així anem més segurs. Una línia de ràpels d’uns 30 metres cadascun et deixen al peu de via. 

 Vilamala un lloc solitari i preciós

primer llarg

L3 el de més dificultat

Arribant a R3

L4


Fotocim



3 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Hola mingo,
A la mateixa zona n'hi teniu unes quantes més

Salut i a escalar

Mingo ha dit...

Gràcies Joan, vaig fer la del Xermi amb el Toni,. Crec que n'hi ha alguna més, no?

Joan Baraldes ha dit...

Si, a banda de les que ja hi havia de fa temps, nosaltres n'hi varem obrir 5, per tant et falten: la pedra voladora, La Badalona i la Bages.
Salut i a esclar