dissabte, 4 de gener del 2020

VILANOVA DE MEIA Via Tarzan

Recordo que fa unes setmanes que vam venir a fer les vies de les 5 feixes i em trobava supermotivat, Avui, que venim a fer la Tarzan em trobo més encongit no sé si el motiu és que la via té menys assegurances, o que em molesten els malucs de la boira d'aquests dies. O que tres anys sense escalar el meu coco ho acusa o segurament tot plegat, doncs quan escalo encara noto un bon lastre, sobretot del maluc dret, però cal continuar treballant o deixar-ho córrer.
Comencem per la placa que hi ha sota la via, no recordo com es diu la via homeopàtica ...Una placa molt ben assegurada a l'últim pas que és d'adherència em paro, l'únic petit relleu li foto el peu i amunt, però patino i avall, sort que el parabolt està allí mateix. Avui decideixo que cal canviar la sola del peu de gat, doncs ja fa dies que la sola patina una mica.
Continua el Quique fent la primera tirada de la Tarzan IV/IV+.  La segona tirada de la via té un passet de V que m'ha costat moltíssim hi ha hagut un moment que em pensava que anava avall, la veritat es que després de fer el pas em tremolaven fins i tot les pestanyes. Arribats al desplom, avui no tinc el cos per desplom així que sortim per una via que va obrir el Joan Baraldes, que es troba a l'esquerra de la Tarzan, té un passet de V+.

 La placa d'abans de la via

 Primer llarg de la Tarzan


2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bona aquesta Mingo, i no pateixis, tots tenim alts i baixos

Mingo ha dit...

Jaume, ja sé que he millorat molt, però la puta cama encara em fa anar molt insegur