dimarts, 10 de desembre del 2019

PARET DEL PONT Via Guapos

Aquest dimarts anem amb el Josep i el Pep Godoy a repetir la via dels Guapos una via que van obrir en Manel Solís i l'Eloi.
És una llàstima perquè sempre ha sigut una via molt bonica i com té poquissimes expansions, la gent no hi va. Cal dir que amb uns quants friends no es passa gens de por. Fent la via, hem fet una tasca important de neteja d'herbes i punxes.
L'inici de la via és fàcil de trobar perquè hi ha un spit a uns cinc metres de terra (queda a l'esquerra de la via neura), abans però, hi ha fissures on podeu posar friends o fissurers. Continua en direcció a un parell de savines i un clau, d'allí anem a un diedre on entren perfectament friends mitjans i grossos. Flanquegem a l'esquerra on trobarem un altre clau. Dificultat IV+/V, però del d'abans.
La reunió està en una feixa amb un parell de parabolts. Sortim per la dreta, trobareu un pont de roca que hem deixat equipat, anem en direcció a un spit, visible des de la reunió, abans un camalot del tres ens ha ajudat a protegir el pas fins l'espit. Un cop superat l'espit, per un lloc fàcil anem fins una fisura final que ens porta al cim. Dificultat IV+/V


 Inici de la via

 L1

 L1

 L2

 L2

 Fotocim

 Itinerari
A sota ressenya d'en Joan Escuer, amb la modificació feta pel Manel Solis, aperturista

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

En aquesta paret no hi he escalat res encara, m'hi hauràs de portar Mingo, aquesta via es veu prou maca, enhorabona.