dissabte, 11 de maig del 2019

COLLEGATS Piru Caba i agulla Bonatti

La intenció és fer una via facileta i a migdia cap a casa. Ens posem a la piru-caba, que fa molts anys ja havia fet i llavors em va semblar molt fàcil, avui quan estic al peu de via, se'm ve molt costa amunt, perquè  en el procés de recuperació, pateixo més que disfruto. La primera tirada la veig molt vertical i m'agafem tots els dubtes, tres anys sense escalar m'estan passant factura. El company m'anima i em surt la tirada millor del que esperava. Ara que volia continuar, hem de baixar perque la Montse té les vambes del company. 
Decidim anar a fer l'agulla Bonatti, el primer llarg, molt senzill, me'l faig de primer. El segon no les tinc totes però el company m'anima i m'hi poso, arribo als desplomets més complicats IV+, el pas el veig clarament, estic ben agafat de les preses de ma, les de peu no són exigents pel meu maluc. Ho tinc tot a favor, però el "múscul" que tinc entre les espatlles es fa el "remolon" el tranquilitzo i amunt, tot molt bé. Crec que acabo de fer un gran pas en la meva recuperació.

 El company en el L1 de la Piru-Caba

 Arribant a la R1 de la Piru-Caba

Segon llarg de l'agulla Bonatti

4 comentaris:

Antonio alarcon ha dit...

Molt be mingo aixo ja ho tens fet.salut

Jaumegrimp ha dit...

Quines vies mes interessants, ens hi has de portar aquí Mingo !

Mingo ha dit...

Toni encara queda, però vaig pel bon camí.
Jaume quan estigui bé anem on vulguis

Aleix ha dit...

Bona nit, no sóc capaç de trobar ressenyes de la Agulla Bonnati, té molt bona pinta... Sabries dir-me on puc trobar alguna coseta?
Moltes gràcies, enhorabona per aquest bloc tant interessant!