dimarts, 5 de gener del 2016

ALÒS DE BALAGUER Via del Nico

Ara ja fa quasi un any que no he escrit en el blog. En aquest temps he escalat molt poc, no per falta de motivació, si no per la maquinària, que després de tans anys comença a queixar-se i cal passar pel traumatòleg a veure si fa una bona reparació del maluc. Des que tinc data per la reparació sembla que les molèsties que m'han acompanyat aquest darrers temps, em donem una treva i el dia abans de reis quedem amb el Josep Anton per escalar a Alòs de Balaguer. Triem la via Del Nico que té poca aproximació i la podrem baixar rapelant.
Estem a peu de via, em miro el primer llarg i després de no escalar en 5 mesos em sembla molt vertical i noto un cert neguit interior semblant al que tenia quan vaig començar a escalar. El company que ja l'ha fet em diu si vull fer la segona i la penúltima que són les maques. A mi que no m'agrada copiar li dic que d'acord; així que el Josep Anton enceta la via. A mesura que pujo em vaig trobant millor i després del 2n llarg em trobo com sempre. Les tirades de dalt molt guapes.

El company iniciant la via Canvi de r3 a r4

 El Josep A. en 5e llarg

 Un dels llargs més bonics

 Finalitzant la via3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Hola Mingo, celebro que hagis disfrutat, a veure si aviat podem quedar amb la avaria resolta.

Joan Baraldes ha dit...

Felicitats Mingo.
Ben retornat !!
A veure si ens trobem a les parets
SALUT i a escalar !!

Mingo ha dit...

Joan lo de ben retornat esta per veure. El divendres em van donar l'alta després de 18 dies a l'hospital. Estic fent un tractament, si em toca la loteria (paraules del metge)aquí s'acaba si no caldrà treure-ho tot i tornar a començar.