divendres, 7 de juny del 2013

MONTSERRAT Albarda Castellana via "Per amor a l'art"


Després de molts dies torno a escalar, tot i que no tinc massa motivació, agraeixo al Toni per insistir. El company que em cuida molt, busca una via on hagi de caminar una mica i que no sigui gens complicada. Així que enfilem a l'Albarda a fer la via dels germans Masó, per amor a l'art.
Tot i pujar amb el funicular l'aproximació és força llarga i una mica complicada amb la info que trobes en la ressenya. Cal seguir el camí de Sant Jeroni fins un cartell que diu a Collbató, aleshores, prenem el camí amb marques grogues i blaves i l'anem seguint, nosaltres hem baixat fins trobar una fita, i trenquem a l'esquerra, segurament si continueu un mica més avall, es passa millor. Cal seguir fins una canal a la part més baixa surt la via, hi ha una fletxa petita a peu de via.
Tot i que la rampa que estic fent és molt fàcil jo em noto patós. El Toni enfila el segon llarg que és el més bonic de la via, a mi m'ha costat força després de tans dies no tinc power. Això de tenir una edat i no entrenar, ja no funciona
L'últim llarg que també fa el company té un passet una mica complicat, on cal trobar una presa clau que facilita molt el pas. La via hem vist que no es fa massa, tot i ser un racó molt maco de Montserrat. Ja només per això val la pena tot i que l'aproximació és força llarga.

 El Toni arribant a R1

 El company a l'inici del segon llarg

 Arribant a R2

 En el pas més bonic de L3

 Fotocim


4 comentaris:

Lluís Nadal ha dit...

Benvingut de nou, Mingo! La forma física ja saps que a la nostra edat costa d'agafar, però va arribant, és qüestió d'insistir-hi!

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo,
Ja feia dies que esperàvem les teves piulades !!
A veure quan coincidim
Salut i a escalar

Mingo ha dit...

Si tens raó Lluís que cal insistir, però ara no estic gens motivat, pq la història que et vaig explicar de moment no està anant bé.

Joan mentre no es tanquin els fronts que tinc oberts, no crec que pugui fer gran cosa.

Jaumegrimp ha dit...

Hola Mingo, de moment el fet d'anar sortint i tenint humor de publicar ja és molt, de ben segur que aviat tornes a filar prim com abans ànim Campió!!