dimecres, 27 de juny del 2012

MONTSERRAT Contrafort de la Magdalena sup. "via Charlot"


-->
Avui dimecres 27 i després d'uns quants dies reposant, tornem a reprendre amb el Toni, les nostres escalades d'entre-setmana. El terreny de joc, Gorros on no cal caminar massa. Triem una via que han re-equipat. Deu  fer uns 20 anys que la vaig fer i en tenia un bon record de la Charlot al contrafort de la Magdalena superior.
Començo el primer llarg on es veuen un parabolts molt lluents, al costat de les velles expansions, la tirada és senzilla potser hi ha algun tram de IV+, malgrat la poca dificultat no em sento gens còmode amb el meu físic.
El segon llarg que el Toni l'empalma amb el tercer (51m) és molt bonic, malgrat l'inici del llarg és de roca delicada.
Encara és d'hora però no em sento gens motivat d'anar a l'Ignasi Jorba, així que fem una via que està al costat de la normal crec que es diu Garcia Lorca a la Magdalena Inferior. No faré cap comentaris de la via.

 El Toni arribant a la primera R

 El company en el tram delicat del segon llarg

 Fotocim, quin company més sexy que tinc

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Ei, Mingo, però el més guapu segueixes sent tu!! Com estàs? En plena forma? Espero que si. Feia dies que no llegia res teu....

Mingo ha dit...

Gràcies Joan, això és un amic. La salut, buff estic bastant desanimat pq no acabo d'anar bé i això em té molt desmotivat.