dimarts, 24 de gener del 2012

MONTSERRAT Paret de la Codolosa "via dels Reincidents"


-->
Feia temps que amb el meu amic i company d'escalada no em fèiem cap, avui dimarts, malgrat el seu jet lag, quedem per fer una escapada a la Codolosa. Triem la via dels reincidents, el primer llarg no té res, apart d'un muret senzill a l'inici. En canvi el segon està força bé, no és difícil però el fet de que no hagi quasi res el fa interessant. Bé nosaltres hem trobat un clau i un pont de roca equipat, segons la ressenya hi ha una expansió i molts ponts de roca per poder equipar, però nosaltres solament hem vist un pont de roca i alguns forats, que segur que els tricams que no portem hi anirien molt bé, però la presa i la roca és força bona i no pateixes, i en el tram on és més delicada hi ha una fissura on entren bé els friends.

La via no és de les més bones però el segon llarg la fa una via interessant.

Per cert, aquesta setmana he estat dos cops en aquesta paret i el primer dia vaig veure moltes burilles i avui de camí cap al sector de la dreta està ple de paper de water, bastant desagradable, no costa res fer un forat i deixar-ho dins ben tapat

 Arribant a R1

 L2
L2


 Última reunió

6 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ei Mingo! així que ja ha tornat el Josep Anton, dón-li records.
A veure quan aprofitem alguna tarda.

rejondo ha dit...

Hola Mingo! 100% d´acord amb tú.
Jo, com a fumador em faig un fart d´emportarme colilles de la penya de allá on vaig a escalar. Es lamentable que hi hagi penya tan irrespectuosa. Espero que no siguin escaladors els que embrutant. Respecte a les "banderes" de cagades, igualment lamentable ...tothom pot tindre una "apretada" a peu de via, pero sempre es pot enterrar el "brown-sugar" ...no entenc al personal...
Aquest cap de setmana he estat a Margalef i es per flipar el tema de les cagades, moooolt exagerat! ..inclus han penjat cartells per els escaladors.
lo pitjor es que com sempre, acabarém "pillant" justos per pecadors.

Salutacions i Muntanya!

Mingo ha dit...

Jaume quan vulguis quedem,be quan puguis.

Xavi, dubto que els pins plantats no siguin d'escaladors, allí només s'hi va a escalar.

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo,
A la segona tirada, quan ja ets molt amunt i una mica a la dreta i ha una expansió.

Salut i a tibar

Gatsaule ha dit...

Diria que aquí, a la Codolosa, s'ajunten la caguera dels escaladors amb la del personal del picnic..., està massa a prop del cotxe!

Fes un petó al J.A de part meva!!

Mingo ha dit...

Joan B, la veritat és que la roca està molt bé i allí on la roca és més delicada hi ha una fissura on vam posar un camalot.

Ostres Joan el que em dius al final no sé si ho podré fer, perque el company deu punxar.
Guarda't del fred, tot i que tu et costa de tenir-ne