dimarts, 6 de desembre del 2011

ELS PORTS Gronsa Central "via dels Aprenents"


Avui a part del vent el dia està núvol, així que decidim anar a la Gronsa Central, que sembla que està més resguardada del vent.
La via triada és molt senzilla, però el lloc a diferència de la zona dels Estrets que sempre hi passa algú, és molt solitària. L'única via que coneixem, apart de la Sol desitjat, que ja he fet, és la dels aprenents. La via és força agradable.
L'inici no el trobem però com és fàcil ens posem en el lloc on la roca sembla millor i ens dirigim a una sabina i a uns 30 metres trobem l'spit, sembla que anem bé. En un parell de tirades ens posem sota un muret de IV+, força bonic. La tirada següent és senzilla però força aèria, aquí el vent es comença a notar. M'abrigo com si estès en una hivernal.
Ja només ens queda una tirada que li marquen V-Ao, però en lliure surt molt bé (V+). Baixem i tot i que volíem anar a la paret de l'Espill, el vent i el fred ens tira enrere i ens dediquem a fer una caminada.
Totes les fotos són d'en Quique



 En el muret de IV+

 La nostra R3

 En l'aresta que surt a la feixa

 Últim llarg


2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Mingo, em continua sorprenent la teva fortalesa, empre escalant amb fred, boira, mal temps.... Es nota que tets un home de pedra!!

Mingo ha dit...

Tu si que ets una roca, encara tinc al cap l'ascensió al Badile amb neu.