diumenge, 2 d’octubre del 2011

MONTSERRAT Mirador de Sant Joan "via Pitu Nuri"


-->
Feia dies que tenia pendent aquesta piulada del diumenge 2 d'octubre; en què vam anar amb el Toni i en Lluís a fer la via del Pitu i la Nuri a la punta Pam a Pam i el Mirador de Sant Joan. La via no està malament potser esperava trobar una via sense massa interès però té un parell de tirades força interessants.
La via comença més a l'esquerra de la via dels germans Masó (integral Barberà), amb parabolts grocs, generosament col·locats al llarg de tota la via. La primera tirada tot i ser fàcil no està malament.
El segon llarg és molt maco, hem intentat apurar amb lliure però cal estar fort, perquè és molt atlètic i la disposició de les assegurances no ajuda gens, després del tram més desplomat la resta un mur amb molt canto i vertical, molt bonic.
La tercera tirada no té interès, escales 5 metres per sortir caminant al cim de la Punta Pam a Pam.
La quarta tirada puja a l'esquerra de la via dels germans Masó, aquí la pedra és delicada, jo crec que és més bonic fer la tirada de la via dels Masó i quasi al final anar a l'esquerra a buscar la R 4 de la via Pitu,
El cinquè llarg, el més bonic de la via, té un tram de V+ amb un passet de 6a no recordo si és entre el 2 i 3 o entre aquest i el 4 bolt. Després afluixa un pel però maco fins la R.
Nosaltres hem pujat pel Clot de la Mònica que és una aproximació molt recomanable per les vistes que es tenen sobre la Plantació.

 En LLuís arribant a R1

En Toni en el mateix punt
 L4, crec que és més bonic escalar la via de la dreta (via Masó)


La ressenya la trobareu al blog del Joan Prunera