dimarts, 3 de maig del 2011

MONTSERRAT Serrat del Muntaner


Gairebé fa un parell de setmanes que vam fer aquestes vies. No és que no hagi tingut temps d'entrar-ho, més aviat ganes; últimament el “múscul” més important no el tinc en gaire bona forma i falta la motivació per apretar en tots els sentits.
Avui dimarts quedem amb el Josep A., la intenció era anar a la Plantació però com han dit que pot-ser plouria, decidim assegurar i anar al Serrat del Muntaner, i sort que els dos vam tenir la mateixa idea, doncs al final la pluja ens va fer marxar de la paret. La via triada és l'orgull Mapuche que cap dels dos ha fet, quan arribem al peu i veig el bombo de l'entrada m'agafa una mandra total, si quan el que portem per sobre de les espatlles no està en forma tot ve costa amunt. Però com hem vingut a escalar ens posem a la via Cutlas de V+, que ens posa les pilles tornem al Orgull Mapuche i tot i que veig el pas, estic poc motivat per per barallar-m'hi, així que amunt per un diedre molt maco, al final del diedre la cosa sembla que afluixarà, doncs perd verticalitat, collons amb la placa m'estic enneurant estava convençut que això era IV+ i m'està costant moltissim, tinc alguna tentació de fer algun A0 però si m'agafo en un IV+ millor que em dediqui a un altra cosa, així que al final me'n surto, després quan arriba el company em diu que no és IV+ que és 6a. Anem per feina per què sembla que descarregarà, doncs s'escapa alguna gota i són grosses. El segon llarg molt bonic però ja plou, hem tingut sort que no ha descarregat amb mala llet, així que marxem i encara tindrem temps de veure la segona part del Barça Madrid

 L1 de la Cutlass


L1 de la Cutlass

 
 L1 de L'orgull Mapuche


 El companya arribant a R1


 En Josep A en el segon llarg



7 comentaris:

llembresku ha dit...

Ei Mingo!!! El dia que varem estar per allà, també varem fer la Cutlass i hi has de fer unes bones tibades per ser V+, eh? Deixant de banda el grau, aquell pany de paret té unes vies esportives molt mantingudes i guapes. Un bon racó per dies amb poca estona o que el temps ens amenaci en marxar amb la cua entre cames!!!!!!
Salut!

Jaumegrimp ha dit...

Mingo, que no estamos tan mal!! mira que confondre un IV+ amb un 6a!! el que passa és que estàs molt fort i una baixada de oral de tan en tan ja passa...ànims!

Joan Baraldes ha dit...

Anims Mingo !!
El Barça ja és campió i nosaltres podem escalar, que més volem !!
salut i a tibar

lux ha dit...

Ei Mingo!
el problema es poder escalar entre setmana....hehehe ;)
si nomes pots escalar en cap de setmana i no tots....
quan arribes a la paret.... t'hi enfiles nomes veure-la!!
Però vaja.. tot i així ...hi ha bons i mals moments i això ens passa a tots i totes!
Anims i ja vindran bons dies de fanatisme!

LO GALL ha dit...

HOLA AMIC MEU. FA DIES QUE NO TREPES? O, ES QUE NO ESCRIUS AL BLOC?.EN REFERENCIA AL COMENTARI DE RIGLOS SOBRE ELS NUVOLS, T'HAIG DE DIR QUE EN EL MOMENT DE FER LA FOTO , FEIA UNA VENTOLERA QUE TE CAGUES. SOLS TE DIRE QUE QUAN RAPELAVEM , EL VENT EM FEIA BATLLAR EL CASC

Gatsaule ha dit...

Mingo, això d'anar sempre envoltat de geòlegs no et deu provar... Si vols quedar alguna estona, només ho has de dir!

Llorenç ha dit...

Mingo....et veig fluix!!! serà la meteo....??? anims! que en dos dies tornes a estar fotent guerra!