dissabte, 18 de desembre del 2010

PERLES "via Putes mosques"

Repassant el blog m'adono que la trobada amb el Joan ha costat més que un embaràs, però finalment ens trobem a Oliana, on la boira ens fa canviar els plans inicials i anem a Perles a fer la via de les putes mosques, que no hem fet cap dels tres.
Mirant la ressenya entra un cert respecte, així que apart de les cintes agafem alguns friends que no ens serviran per res.
Començo la via però sovint m'he d'aturar a donar-me copets als dits insensibles pel fred, sort que el tram més difícil i toca un bon sol i la cosa va millor. La tirada molt guapa, llàstima de les aturades pel fred. Davant tinc una placa preciosa, com hi ha quatre tirades, a veure si em faig una mica el boig i també la faig, però no cola. En Joan enfila la placa fantàstica, tot i que la troba fàcil, a meitat del llarg hi ha un 6a, que se'l passa com si res, collons que forts aquests de Berga.
Tornem a canviar, ara és el Josep A qui obre un llarg espectacular a l'inici, després la cosa canvia i es converteix en una placa que al Joan li recorda la sud del Pedra, geològicament són els mateixos materials, tot i que els tres som geòlegs el tema de la pedra no l'hem tractat massa.
L'últim llarg, ja no canvien perquè fot bastant fred, acabem amb un llarg per mi preciós, llàstima que el sol ja no hi tocava.
Un parell de ràpels i som a peu de paret. Una via molt recomanable, es pot combinar a la de las Amistades pelirrojas, però un dia que faci més caloreta.


L1

En Josep A. en L1

En Joan en L1

En Joan en el tram de més dificultat, L2

L2

Espectacular inici de L3

Plaques com les de la sud del Pedra, L3

En Josep A, iniciant l'últim llarg

L4

Els tres "pedruscos"

9 comentaris:

Ricard de Mataró ha dit...

Felicitats per la via , aquesta queda apuntada per quan faci més caloreta,i un altre vegada que estem bastan prop de vosaltres.
Concretament a casa d´en Gerard
(neuifoc) i provan unes vies d´esportiva que ha obert davant casa seva.
Fins aviat i bones festes

Joan Baraldes ha dit...

Bona via Mingo,
Esteu forts de menjar tant torrons ??
Bones Festes i Millor any Nou

salut i a tibar

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! vies potents aquestes, s'hauran de tastar a veure com estem...un bon tercet de menja parets, deuria ser difícil defensar el llarg peruqe no t'el prenguessin no?
llàstima de temps no? divendres estem planejant una bona penya per sortir a grimpar per Montserrat, el Wolfgang, el Toni, el Josep i jo, si t'hi vols apuntar ja ho saps.

Mingo ha dit...

Eii Ricard, a veure si vens algun dia al Piri, per cert a partir de la primavera estarem en un altre local. Aquestes vies hi podeu anar perfectament ara, el que passa és que el dissabte estàvem a 6 sota cero a l'ombra, però no és lo normal.

Joan molt bones festes.

Jaume la via no és gens atlètica és d'anar fent. Jo volia dir-te alguna cosa per demà, però han dit que faria mal temps , el divendres és que marxo a Lleida amb el meu fill. Bon Nadal i records al Wolfang, que el vaig seguint, ell si que està fort.

JOVI ha dit...

Deu ni do Mingus, per les fotos sembla molt exigent la via. Caldrà estar a l'alçada quan tornin les bones temperatures, per tal de que en puguem compartir algunes.
Bones festes, salut i pessetes. Jovi

Llullu ha dit...

Ei Mingoooo! Mola,mola. 'na tibant!! Records i bones festes!!

lux ha dit...

Ei Mingo!
felicitats per la via! mira que es veu xula! espero que no tardi a caure!
ja se us veu que vareu disfrutar!

Enhorabona i Bones festes!!

Mingo ha dit...

Jordi, eiiii bon Nadal. Ja saps que tu, sempre estaras a l'alçada.

Eiiii Llorens ja m'he posat al dia de les teves activitats. A veure si em fem alguna, una d'aquelles que els teus col.legues no volen fer pq són massa fàcils.
Què tinguis bones festes i que et portin moltes coses els reis, tot i que ho veig difícil amb lo malament que ens portem, una abraçada.

Ens ho vam passar molt bé apart de la via amb el Joan és difícil avorrir-se. No ens va dir res que havia quedat amb tu. Aprofito per felicitar-te les festes.

Gatsaule ha dit...

Va ser un molt bon dia, Mingo! A veure si repetim abans de 9 mesos!

El què no entenc és què féu tots dos tan torts a la darrera foto....