dimecres, 22 de setembre del 2010

MONTSERRAT Magdalena Inferior

Avui el de menys era la via, tot i que la nostra intenció era anar a la Mingo Arenas de la Magdalena, quan hem arribat al peu, que no hem localitzat, estava tot moll així que finalment hem escalat la fàcil i agraïda Apià.
Feia al menys 10 anys que no ens lligàvem amb el Jorge, i no ha estat perquè ell visqui a Bilbao, doncs en nombroses ocasions havíem quedat a mig camí i llocs com el Midi, Montrebei, Regina, Riglos, Ordesa,.. havia estat el nostre terreny de joc. Però el seu genoll, va obrir un llarg parèntesi en les nostres escalades, avui tot i fer aquesta aquesta vieta fàcil, he disfrutat moltissim escalant amb el meu amic, es com beure un xupito de bons records. En el cim parlem amb prudència de projectes, doncs sabem que les articulacions ja no seran com abans, malgrat tot, ho intentarem.
Volíem escalar una mica més però ha començat a entrar la boira i jo que havia quedat per fer una escalada nocturna, m'ho repenso i marxo amb el company, després mentre fèiem la cervesa la cosa ha millorat.

6 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo,

Llastima que t'ho repensessis, com que no ens enteniem bé per telefon no et vaig poder convercer...
El dia 23 ho podem tornar a fer !!

Crec entendre que no vas trobar l'inici de la Mingo Arenes a la Magdalena inferior. Jo hi vaig escriure el nom al costat d'un buril xafat que hi ha a l'inici de les escales de Jacob. Si mires el meu bloc hi veuràs la foto.

salut i a tibar

joan asin ha dit...

Mingo et vam trobar a faltar......enhorabona per la companyia.

Mingo ha dit...

Eii Joan's, després de llegir les vostres piades ja veig que me'n vaig perdre una de bona.
Joan B no vaig veure cap pintada ni cap buril vell, vaig pujar els 8/10 esglaons i vaig començar a buscar, però no ho vaig trobar

Jorge Picallo ha dit...

Hola Mingo

Me lo pase genial, sobre todo por la compañia y los recuerdos de todas las vias y ocasiones que hemos compartido.

Fue una via disfrutona para hacer 10 años que no tocaba la roca de Montserrat, me he quedado con ganas de volver a escalar alli.

Este año hemos de quedar unas cuantas veces. Un fuerte abrazo

Joan Baraldes ha dit...

Mingo, quan et dic que has de pujar els primers graons em refereixo als primers graons que, de fet quasibé no ho semblen perquè estan trencats. Possiblement podriem dir que la via comença a on comencen els graons sencers d'inici de la pujada.

Mingo ha dit...

Jorge ya sabes que me encanta escalar contigo. Podemos quedar cuando quieras i si quieres a medio camino.

Joan vam estar buscant la pintura blava i no ho vam veure