dimarts, 27 de juliol del 2010

MONTSERRAT Miranda pas del Princep "via blava, en solitari"

-->
Feia dies que li tenia ganes a la via blava de la Miranda del Pas del Princep, però el fet de no estar massa aprop, la calor i les molèsties que arrossego últimament; m'han portat a escalar poc, i tornar a arrencar sempre costa, al menys a mi. Avui, malgrat la meva motivació no és massa alta, agafo els trastos i a la una estic al parking del vermell, esperant que malgrat tingui una aproximació amb calor després escalaré a l'ombra. Enfilo cap a la cova de l'Arcada que no coneixia i després d'una bona estona arribo a peu de via, fot calor i ja veig que la paret li toca el sol de ple. Com estic sol, em poso el més fresc possible, però només començar he de tornar a peu de via, escalar amb els silent entre les cames és un perill, que no estic disposat a córrer, així que em poso els gallumbos, vaig menys fresc, però més tranquil.
La primera tirada és molt senzilla i a l'igual que tota la via està amb moltes assegurances. La segona tirada, encara és més fàcil, malgrat tot, té força ambient. A l'arribar a R2 decideixo continuar per un muret vertical (IV+), per mi el tros més bonic de la via fins arribar a la gran balma on faig la segona R, sort que ja fa estona bufa un ventet molt agradable.
Surto a l'esquerra (IV) i després molt fàcil (II-III) fins la meva R3 (R4 de la via). La sortida d'aquesta reunió té un passet una mica desplomat, però amb molt bona pressa, la resta fàcil fins al cim.
Recullo els trastos i m'adono que he pujat en dues hores, així que m'estiro i deixo la ment en blanc contemplant aquestes pedres que no em canso mai de mirar.


En el tram més bonic de la paretAgulla del Pas del Princep


7 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Mingo, content de tornar-te a llegir!! per estar desmotivat prou feina vas fer! aquesta encara no l'he feta, la raconada és maquíssima i s'haurà de fer.
Ens veïem passat vacances.

Gatsaule ha dit...

No em diguis que volies fer la primera escalada solitària i en pilotes!!

Una bona sortida, de les que a mi m'agraden! Si vols quedar alguna tarda d'agost, ja saps on sóc!

salva ha dit...

Hola Mingo...ja estava preocupat de no llegir res i com no passo per el plafó ja no tenia noticies teves. M'alegro de que tornis a enfilar-te.

Aixó si, al plafó, encara que faci massa calor, vine't encara que sigui amb un banyador petit.

Fins ara

lux ha dit...

hehehe! Mingo!
en els paisos calids es tapen per fugir del sol...
però sens dubte la teva és una opció....hehehe ..
molt interessant,
hehehe... cap problema en que es popularitzi!

Bentornat!!!

Joan Baraldes ha dit...

Ei Mingo, et pensava dir si volies sortir alguna tarda, però veient les teves intencions naturistes ara ja no se que fer. je je je.

salut i a tibar

Mingo ha dit...

Jaume, que vagin molt bé les vacances

Home, si tens una mica de paciència amb mi, doncs jo la primera quinzena d'agost estaré per casa,

Salva ahir q va ploure i feia més fresca vaig anar al Piri per veure la tendinitis del colze, que tal? No si podia estar de calor, allò és una sauna. Algun dia probaré d'anar als matins. Ens veiem

Lu jo si tinc calor no em sé tapar, i lo de popularizar-se, no sé no sé potser els mes joves que jo ja no estic de bon veure.

Joan B. que dius i que em veguin tots els mitxelins, no no.

joan asin ha dit...

Carai Mingo vas fer bé, per que les cabres van una mica sortides aquest estiu, je,je,je