diumenge, 31 de maig de 2009

Passant l'estona per Collegats

S'acaba el mes de maig amb un cap de setmana llarg, escalar, uffffff no sé si podré per què el tinc atapeït; divendres un bolo amb els col·legues músics a Barna, dissabte celebració familiar d'aquelles que no et pots escaquejar a Lleida i diumenge hem quedat per escalar amb el meu amic i company d'escalada. Però no escalarem massa, ell no ho sap, a migdia li hem preparat un dinar pels seu mig segle.
A les 8 del matí ens trobem amb en Jordi “Tato” i enfilem cap a Collegats, a Salàs de Pallars recollim al Josep A., que ens presenta un seguit de bones propostes, seguint les indicacions que vam parlar per telèfon: vies no massa llargues i de dificultat moderada per no forçar la tendinitis que ambdós tenim al colze. No sé si s'haurà mosquejat perquè a tot el que proposa li diem que no, que si fa massa calor,.... que si està molt lluny,....en fi un munt d'excuses. Total que acabem fent esportiva pels voltants de la font de la Figuera. Comencem amb un parell de vies de V, la tendinitis es nota però la via no apreta massa, surt bé. Ara ens posem a la del costat, crec que es diu bollycao, V+ al segon passet hi ha un bloqueig, stop, ho tinc clar, avall. Anem més a l'esquerra, una via de 6b, guapíssim fins al peu d'un desplom molt llarg, em quedo amb moltissimes ganes, tot i l'inclinació i la longitud es veuen molt bones preses, aquí vui tornar-hi quan estigui millor. Sembla que per avui ja n'hi ha prou, a més com portem el company enganyat, li hem dit que havíem d'anar dinar a Lleida.
Desfem el camí i pels missatges que tenim al mòbil ja el podem enviar a dinar. Així que ens acomiadem a Salàs, ell no sap que dintre d'una estona ens tornarem a veure. Deixem uns minutets perquè arribi a destí, entretant en Jordi i jo ens posem guapos.


A dalt l'inmens desplom

7 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Ei, felicita al J.A. de part meva i del Pep!!

I vigila el colze, que més val fer bondat ara que penedir-se'n després!!

SERGI ha dit...

HOLA MINGO. EM TENIES PREOCUPAT, TANTS DIES SENSE CAP PIADA AL BLOG . ESPERO QUE S'ET PASSI LA TENDINITIS , JO LA VAIG PATIR I LA VAIG PASSAR ESCALANT, AIXO SI FA MAL. JA VEIG QUE ARA JA TENS UN ALTRE "CICUENTÓN" A LA VORA. JO ELS FAIG A L'OCTUBRE. EL DISSABTE ANTERIOR A AQUESTA DATA VAREM FER LA RABADA AL FIRE DE RIGLOS (ES QUE SI NO T'HO DIC REVENTO) MENOS MAL QUE VAM TROBAR AL PATXI I LA EVA QUE ANAVEN AL DEVANT SI NO ENS HAGUESSIM PERDUT DE BEN SEGUR. UNA ABRAÇADA I A VERE SI ANEM A PIRINEU.

Jaumegrimp ha dit...

Ep Mingo! veig que va millorant la tendinitis, deixa els pesols ja! i menja-t'els!!! vigila amb l'esportiva i el roco, probit tibar fort fins que no milloris eh? Felicitats al J.Antòn, benvingut al club!

lux ha dit...

Eii això esta be!
tornant a la Paret i de celebracions!
Felicitats!

Anònim ha dit...

Taiwan's flooding caused by the disaster, let us love to play together to help those in need of help, and now you need to do is click on any one keyword for each link will be sponsored by the NT one dollar, let us work together to create world peace ~ thank you!

台灣這次受到洪水侵襲造成巨大災難,讓我們發揮愛心一起幫助這些需要幫助的人,現在你只要每點擊任何一個關鍵字連結,將會得到新台幣一元的贊助,讓我們一起共同創造世界和平~感謝您!

旅遊 法拍屋 外籍新娘
婦產科 大陸新娘 整形
納豆 瑜珈教室 服飾
彌月蛋糕 汽車旅館MOTEL
清潔公司 法拍屋 看護
隔熱紙 seo 網路行銷
整形外科 看護 整形
室內設計 系統傢俱
柴犬 哈士奇 看護中心
防爆工具 瑜珈 機票
台中住宿 網頁設計

Anònim ha dit...

Well done. Extremely impressed with the calibre of the advice supplied. I expect that you continue with the excellent work conducted.
locksmith pembroke pines
Locksmith Norwalk
Oakland locksmith
Locksmith Newark CA
Newark locksmith
Locksmith Newark CA
Newark locksmith
locksmith pembroke pines fl
mesquite locksmith
locksmith pembroke pines fl
locksmith miami fl
locksmith pembroke pines fl
mesquite locksmith
locksmith miami fl
mesquite locksmith
Hialeah FL Locksmith
locksmith irvine ca
locksmith irvine ca
irvine locksmith
locksmith fort worth
Hialeah FL Locksmith
Hialeah FL Locksmith

Anònim ha dit...

agendas
calendarios personalizados
calendarios 2012
agendas 2012
Hydroxycut
calendarios
Nitro Tech
dipticos
buzoneo
casa lola
mailing
flyers
folletos
imprenta online
impresion
tripticos
hoteles en el pais vasco
Animal Cuts
centro especial de empleo
NO Xplode
imprenta