divendres, 27 de març del 2009

MONTSERRAT "Via Juli Font"

Aquest cap de setmana han assegurat que serà passat per aigua, sembla que no pugui ser amb el bon dia que fa, avui divendres, però ho han dit molt convençuts. En fi després de la feina, marxo cap a Collbató, la via triada fa temps que la tinc al cap, però el fet que hagi un 6a i que cal portar un pitó, ni que sigui opcional sovint m'ha tirat enrera. El dia que fa és boníssim, fins i tot fa calor, carrego amb el silent, 8 cintes i el semàfor alien i cap al camí de les bateries, que era el que utilitzaven els reis per anar a Montserrat.

Mirant el paper, em dona la impressió que aquestes pedres deuen de ser la via, coi però si això és un totxet amb un desplomet, em miro be la ressenya i no tinc cap dubte, com enganyen les visions frontals. M'hi poso l'entrada és fineta IV+, però després disminueix la dificultat fins al peu del desplomet, surt molt bé, si ho diuen serà 6a. La resta del llarg fàcil fins la savina on hi ha marcada la R, com porto uns 25 metres arribo fins dalt, la via va per la dreta (hi ha un spit) però com estic supermotivat, ataco directament per una mena de desplomet li poso un alien en un forat, la seqüència és molt guapa i jo li donaria una mica més de dificultat que el pas de sota. Per un terreny delicat IV arribes al cim. Baixo a recollir tots els trastos, quan torno a ser dalt m'adono que encara és d'hora i podria anar fer alguna cosa més, però s'està tan bé aquí dalt sense fer res.



Inici de la via


Amb el company, silent


El cim


Vista de la zona de la Pastereta


Per baixar cal carenejar cap al nord i baixar pel vessant de la dreta fins el camí de les bateries (10 minuts)

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Tú sí que en saps Mingo! el divendres
amb la caloreta que fèia ningú es podia creure els del temps, però ves aquest cop la van encertar...que et va semblar la via? haig d'anar mirant coses faciletes per començar, si tot va bé començaré a probar-ho passat setmana santa que ja farà tres mesos de la intervenció i ja m'han dit que ho puc probar...

Mingo ha dit...

Jaume m'alegro que aviat puguis anar provant. Aquesta via que vols que et digui no val gaire la pena, per començar no te l'aconsello el pas de 6a és un desplomet i potser forces massa.
Escolta, ja t'ho vaig dir un dia si vols sortir entresetmana encara que siguin coses fàcils, jo encantat. La sense nom, l'anec,la màquina de tren,... són vies que no he fet mai i que vui fer. Tu mateix, jo entre setmana els dimecres i dijous puc estar a tres quarts de dues a MOntserrat i el divendres una hora més tard.
Tu dic de debó. Una abraçada

Gatsaule ha dit...

És trist això que prefereixis al company silenciós a un que xerri massa.... Però sempre és una bona manera d'anar a la roca!

Jaume, si vols sortir a fer vies fàcils, millor que no et deixis enredar pel Mingo!

Mingo ha dit...

Que va que va Joan, però que dius que prefereixo un tros de metall, no, definitivament NO. Però la diferència amb els que parlem és que sempre pot, solsament això.